Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ SMINKBORSTAR – MORRIS & LUCA

IMG_2545

”When you see the box, you want it. When you feel the brush you love it.”

HEJ MINA VÄNNER!

Jag har sällan valt att använda bra sminkborstar. Jag har hela tiden fokuserat på att ha bra smink men inte tänkt så mycket på att använda bra borstar. Egentligen är det lite konstigt, för det är samma sak om att jag skulle använda sämre borstar när jag färgar hår – det skulle aldrig hända. Men jag fick ett pressbud för ett tag sedan med sminkborstar från Morris & Luca (klick).

Det som jag först föll för är att det är två svenskar, syskon som har tagit fram dessa borstar och att delar av serien har vunnit många priser. Framförallt pincetten, och jag förstår verkligen varför. Alla borstar är handgjorda, dom är gjorda av både naturligt hår och syntetiskt hår, beroende på vilken funktion borsten ska fylla. Det jag också gillar är att handtagen är tillverkade av FSC- och Rainforest Alliance – certifierat trä.

IMG_2547 IMG_2551

Jag är lite frälst. Jag har förvisso inte så mycket att jämföra med men jag längtar till varje morgon när jag får sminka mig med dessa skönheter. Alla skuggor, puder mm blir mycket snyggare och det är enklare att sminka sig på något vis. För mig är detta lyx och jag är så glad att jag fick testa dom.

IMG_2552 IMG_2553

Varje borste kommer i en egen lite box, så lyxigt. Dom varierar lite i pris såklart men t.ex den stora röda borsten (äkta hår) ligger på 249 kr hos Eleven.se (klick-adlink) En borste för ögonskugga (äkta hår) ligger på 175 kr (klick-adlink). För den lyxen, kvalitén och resultatet man får med hjälp av borsten så tycker inte jag det är så dyrt.

HETT TIPS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Säger tyvärr bu för äkta hår. Det är gjort av hår från sobel, en släkting till mårddjuret. Pälsindustrin suger verkligen och det finns ingen anledning att välja äkta hår! Kan du inte hälsa dem det? Etik före yttre skönhet. <3

    Linda 2016-11-08 09:01:47
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!