TIPS PÅ BRA HÅRBORSTAR

HEJ VÄNNER!

Det är kaos i livet… igen. Nej men jag som hade en lugn vecka innan och jag kände mig så harmonisk i måndags på salongen – nu är tillbaka till kaoset igen. Jag har jobbar på salongen för fullt och har tränat två kvällar i rad, försöker hinna med bloggandet och alla mail samt försöka somna innan 01.00. Jag tänker alltid på dom som har familjer, barn, långt att åka till jobbet och dom som krigar sig upp kl 06.00 för att vara på jobbet 08.00. Men man ska inte jämföra, alla har olika liv att fylla med måsten men ibland så får jag bara inte ihop det. Hur fasen får NI ihop det? 

Men jag vill verkligen tipsa er om två borstar från Kevin Murphy. Jag tror att jag har tipsat om rundborsten tidigare men jag har en ny favorit för dig som vill få till den där snygga, bakåtslickade ponytail:en. 

IMG_2764 IMG_2761

Kevin Murphy – Smoothing.Brush 499 kr (klick – adlink)

Först och främst vill jag hylla denna borste för att den är skön att bara borsta igenom hårbotten med. Jag satt i helgen framför tv:n och borrade in borsten i hårbotten och borstade håret. Det var så skönt, bra för blodcirkulationen och hårväxten.

Detta är en borste som fungerar jättebra att borsta ut lockar, kamma bort alla små-hår när man sätter upp håret samt är den känd för att ge glans och minimalt slitage på håret. Är man sugen på en Mason Pearson (för fler tusenlappar) men inte har råd, då tycker jag denna är ett lika bra alternativ.

– Minus är faktiskt att den är rätt dyr, 500 kr. Jag tycker den är värd 300 kr – men det är en kvalité-borste så…

IMG_2765

Kevin Murphy – Large Roll.Brush 499 kr (klick – adlink)

Här kommer vi till rundborstens-ferarri. Denna rundborste med omkrets på 70mm samt tillverkad i 100% naturiligt, återvinningsbar Bambu. Den är vattentålig (såklart) samt har en ergonomisk tanke bakom sig – den är lätt för att minska slitningarna på händer och leder.

Jag tycker jättemycket om denna borste när jag fönar hår som är grövre, lockiga och frizziga. Den ger håret en enorm glans, bra hållbarhet samt enkel att jobba med. Men jag tycker det blir snyggare och enklare att föna typiska skandinaviska hår med lättare metall-borstar. Har du ett grovt, frizzigt eller lockigt hår så kommer du älska denna borste 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Elin jag är så sjukt glad för att du tipsade om stylingcremen från Oribe (AirStyle Flexible Finish). Jag har bokstavligt talat letat efter denna produkt i hela mitt liv. Jag har ett hår som är otroligt ”fint” eller skandinaviskt och många produkter tynger ner mitt hår men de allra flesta halkar ur håret efter några timmar (även tuffa hårsprayer och liknande). Ingenting fäster om det inte gör håret sjukt torrt och frissigt. Jag har alltid längtat efter ett mjukt och fylligt hår med volym där varje hårstrå har lite textur och ÄNTLIGEN har jag hittat en hårprodukt som fungerar även för mig. Tack Elin du är bäst. Kramar!

  Rebecka 2016-11-09 20:44:56
  Svara
 • Man kan också gå ner i tid och prioriterar det som verkligen är viktigt och får en att må bra 🙂
  Jag började jobba i januari efter mammaledig i fyra år (barn 2,5 och 4 år)
  Visst, vi får en mindre inkomst men för mig handlar inte livet om pengar, vi har så vi klarar oss och jag har svårt att vara en bra förälder när stress är med i bilden. Vill hellre minnas mitt liv med glädje och njutning än runtflängandes hit och dit. Innerst inne vet varje person vad som är viktigt för just hen 🙂

  Helen 2016-11-09 18:54:28
  Svara
 • Hej härliga Elin!
  Det är nog samma kaos emellanåt oavsett om man har småbarn, stora barn eller inga barn.
  Hursomhelst så ääälskar jag dina dina vloggar med tips och idéer.
  Är den här borsten bättre med Hairtalk än HH Simonsen som jag har nu? Jag ska nämligen byta ut mina keratinslingor mot Hairtalk…jag lyssnar ju på dig och ser hur snygg du är?
  En fråga till om Hairtalk, kan man bada i pool och hav eller är det bäst att låta bli?
  Ta hand om dig Elin. Kram/Maria

  Maria 2016-11-09 15:56:55
  Svara
 • på tal om annat
  du är ju mega fotogenisk
  borde söka nästa gång de är top model??

  emma 2016-11-09 11:47:47
  Svara
 • En sak som jag har funderat över angående borstar. När man sätter in ett hairtalk hår får man en hårborste med sig som har plastpiggar längst upp på stråna. Jag har fått för mig att det sliter en del på håret och att det är bästa är utan.
  Har haft keratinslingor innan så kanske därför jag hört det. 🙂

  Helena 2016-11-09 11:14:08
  Svara
 • Man tränar på lunchen och äter vid skrivbordet, jobbar och går hem till matlagning och läxor. Därav är helgerna heliga!!

  Annika 2016-11-09 11:09:27
  Svara
 • Just en sådan här borste letar jag efter. Men skulle vilja ha en till lite billigare pris. Min flicka på 8 år har världens finaste hår, men även världens jobbigaste enligt henne själv ? Har fina korkskruvar i underhåret som tyvärr blir som en enda tuva om man inte borstar flera gånger dagligen. Har du några mirakel tips? ?

  Josefine 2016-11-09 08:36:49
  Svara
 • Man får inte ihop det ? Man prioriterar bort och har med sig en extra tröja i väskan för att kunna byta på jobbet sen när frukost, påklädning, hinna sminka sig också, föris-lämning samt kuta till bussen är över.

  Alice 2016-11-09 08:24:34 http://Www.Colorsofwonderland.Se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!