FRUKOST PÅ BROMS

IMG_2767

Igår var jag på en supermysig frukost på BROMS (Karlavägen 76) med Johanna som jobbar för Ciaté. Ni ser den magiska snögloben till vänster, jag dör så fin den är. Jag ska visa er den senare 🙂

Jag åt en jättegod sugdegsmacka samt deras egna kvarg som är så sjukt god. Jag är så dålig på att träffas för frukost för jag är så enorm morgontrött och tycker om att jobba lite admin innan jag åker till salongen vid 09.00. Men jag måste verkligen tipsa om frukosten på BROMS, så gott med så mycket olika alternativ.

IMG_2770

Jag fick så mycket information om Ciaté samt ett nytt märke för ögonbrynen som jag bara längtar att få testa. Ni vet ju att jag älskar allt som har med ögonbryn att göra så jag hoppas produkterna är bra. Nu ska jag jobba på framför datorn ett tag och senare ska jag på en middag med Hairtalk. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hejhej! Kan jag TONA håret i en mer eller mindre hållbar färg utan att det fastnar på håret över huvud taget? Jag har min naturliga färg som jag kämpat i flera år för att få tillbaka, så vill verkligen inte förstöra den på något sätt!

  Finns det någon toning jag kan använda som håller en vecka, en månad, eller vad som helst, och som tvättas ur till 110%?

  Jag har hört att inte ens toning går att tvätta ur helt och hållet och att det alltid kommer lämnas kvar en annan nyans i håret, men vet inte om detta stämmer? Det kanske finns bättre produkter på marknaden sedan jag fick lära mig det?

  Hoppas att du tar dig tid att svara, vet inte vart jag ska vända mig med frågan annars. 🙂

  Petra 2016-11-10 17:43:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!