GRÅTT, PLATINUM – BOB

HEJ MINA VÄNNER!

Jag måste skriva det – VILKET VÄDER! Ingen kan ha missat att Stockholm (iaf) har en snökaos av dess like. Det är lite roligt hur förvånade vi blir varje år, VI HAR SNÖ!!! Det var inga bilar inne i stan igår, knappt folk som rörde sig ute – det kändes som en spökstad som var täckt av snö. Jag älskar detta väder, tycker det är så mysigt och kärleksfullt på något vis.

Men på tal om snö och is… Jag tog hand om min fabulösa Celinas (klick) hår igår. Det var ett tag sedan jag gjorde hennes hår, dels för att jag har sakta med säkert försökt att få ett så pass jämt utgångsläge som möjligt. Slingat bort hennes jättemörka ombre, låtit håret vila lite samt förbereda håret till just denna dag.

IMG_2773-2

Såhär såg Celina ut innan. Dom senaste gångerna har jag endast försökt att slinga bort hennes ombre, försökt att behålla lite av hennes egna hårfärg samt bara klippt topparna. Nu kände jag att vi hade ett så pass bra utgångsläge till att uppfylla hennes önskan – en PLATINUM – GRÅ – BOB.

IMG_2776 IMG_2781 IMG_2790

KABAAAAM – helt enkelt. Övergången mellan hennes egna hårfärg blir kall beige och hårfärgen går gradvis ljusare och kallare. HUR SNYGGT BLEV DET INTE? Förstår inte hur man kan passa så bra i denna look?!

IMG_2804

IMG_2798

Jag hade gärna velat fota henne när det var ljust ute men jag kände ändå att jag fick fram nyanserna rätt bra i kameran. I och med att vi tar alla förändringar stegvis så får hon den look hon vill ha samt ett friskare hår. Så nöjda och jag kan faktiskt ge er en liten hint om att Celina och jag kommer göra en riktigt fett jobb tillsammans inom kort. Jag hoppas ni kommer älska det, vi är riktigt taggade.

Ha en underbar torsdag vänner så ses vi här i eftermiddag igen. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har väldigt lockigt hår och har i snart 10 år plattat mitt hår dagligen. Jag tvättar det ca 1-2 gånger i veckan för att slippa platta om det så ofta då det tar väldigt lång tid. Har väldigt tjockt hår. Jag fönar det först så rakt det går men jag kan inte bara föna det utan måste platta det också efteråt, jag använder alltid olja, värmeskydd och inpackning. Mitt lockiga hår har tappat väldigt mycket textur och är extremt torrt och blir riktigt slitet i topparna men även ganska långt upp i håret. Jag använder den breda plattången från ghd men jag undrar om du vet om det finns något sätt eller någon plattång som inte gör det lika slitet eller är ghd den bästa plattången? Tacksam för svar☺️

  I 2016-11-10 22:35:18
  Svara
 • Alltså, Celina blev ju sjukt snygg ??

  Paulina, Skönhetsbloggare 2016-11-10 12:36:43 http://paulina.beautyboulevard.se
  Svara
 • hej! underbar omändring!
  kan du göra ett inlägg hur man stylar en LOB o vilka produkter som passar till en LOB?
  har precis klippt mig sån men får inte till det hemma 🙁

  hanna finland 2016-11-10 11:30:14
  Svara
  • Svar på hanna finlands kommentar.

   Hej Hanna 🙂
   Jag har gjort många inlägg samt video på exakt det. Bara söka på det du vill i sökfältet eller kolla min YT kanal (elinjohanson).
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-13 14:50:48
   Svara
 • Hej! Jag undrar om du testat Goldwell soft colour mousse? Fungerar det som en färginpackning likt revlons? Din blogg är min favoritblogg, är superbra!! Tack!!!

  Maria 2016-11-10 08:09:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!