HOT ELLER HMM?

Jag satt och kikade på inspirationsbilder och fann Chrissy Teigen på bild när hon var på Hamilton Behind the Camera Awards 2016. Jag har ett problem, jag har aldrig tyckt att hårspännen samt snoddar ska synas i håret. Det beror självklart på tillfälle, jag döljer inte hästsvansen ”snodden” till vardags – det har vi inte tid med. Men det jag menar är när frisyren är skapad så allt ska synas, jag får rysningar.

hair

Photo: Getty Image

Chrissy är enormt vacker tycker jag och jag skådar lite babylights i tofsen men knorra ihop hästsvansen och sätta några spännen efter varandra bakom örat – det verkligen en red-carpet look? Jag vet att denna look har varit på tapeten på catwalken för några år sedan och ibland har jag hyllat det men just nu känns det så last year på något vis.

Jag kan endast komma på ett perfekt syfte att bära just denna frisyr – PÅ GYMMET. Tänk att använda 50 hårdsnoddar så du aldrig behöver känna att håret piskar dig på din svettiga rygg. Eller att småhåren kommer klistra sig fast i ögonbrynen, så underbart. Jag hissar detta på gymmet men dissar på röda mattan hösten 2016.

Vad tycker ni? Kan nå komma på något annat syfte med denna frisyr? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Det är INTE en röda mattan-frisyr! Knappt en gymet-frisyr.

  Annika 2016-11-14 15:35:58
  Svara
 • Det enda jag kan tänka mig är typ att ens barn har försökt leka frisör och man blev så stolt att man bara måste visa världen vad ens underbarn har skapat haha.

  ulrika 2016-11-13 11:41:15
  Svara
 • Oj, vad hände där? Ser förskräckligt ut.. Detta passar för mig inte någonstans, inte ens hemma i min ensamhet. Förstår inte varför man skulle vilja gå runt sådär överhuvudtaget haha.

  ulrika 2016-11-13 11:39:28
  Svara
 • Hej Elin!
  Har precis köpt hem living proof frizz, tror detta kommer bli fantastiskt efter allt jag läst och hört ??
  Men, har du något tips på bra duschtvål? Jag har eksem, finns det något man kan undvika i duschtvålar? Jag har ingen koll och har aldrig hört folk diskutera omkring dåliga ämnen i duschtvålen, haha

  Matilda 2016-11-13 00:21:16
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej! Min erfarenhet är att hudläkare rekommenderar Eucerin duscholja om man har eksem. Det man vill undvika är främst att torka ut huden, vilket tvål gör till skillnad från olja. Mvh läkarkandidaten 😉

   Anna 2016-11-14 12:32:09
   Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej 🙂
   Wohoo, vad roligt. Hoppas dom kommer fungera på dig 🙂
   Jag har inte så jättebra koll, men jag brukar alltid rekommendera att gå till apoteket om man behöver någonting som passar till en känslig hud. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-13 14:49:24
   Svara
 • Snoddar är okej men inte hårspännen på det sättet

  ErikaJ 2016-11-12 19:48:26
  Svara
 • Håller verkligen med dig! Det var inte snyggt och ser bara fult ut

  Evelinn 2016-11-12 17:57:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!