PRESENT TILL FÖRSTA ADVENT – NAGELLACK’S ÄLSKAREN

IMG_2812

HAAAJSANN!!

Är det bara jag som är helt inne i julen nu? Jag spenderade 1,5 timme på Åhléns City i veckan på att finna dom perfekta ljusstakarna. Dock kom jag på efter ett tag att jag behövde tre-fyra st, det är snökaos samt att jag aldrig kommer få hem dom själv. Alla taxibilar i Stockholm var obefintliga så det alternativet gick bort. Men jag får lösa det på annat sätt helt enkelt 🙂

Men vet ni, jag har ett tips som ni kan ge till någon käresta till första advent. Jag fick ett pressbud från Ciaté som heter – Mini Mani Month. Det är en julkalender som innehåller 18 st mini nagellack, en full-size, 4 nya exklusiva nyanser samt lite överraskningar. Sen det roliga är att bakom en av luckorna finner ni en helt limited edition-överraskning, weeiii.

IMG_2814 IMG_2819

Alla lacken är så lyxigt förpackade och det tog emot att öppna för att visa er men jag packade tillbaka allt och ska börja öppna första december. Jag tänkte på det att jag älskar när beauty-företag gör dessa typer av jul-förpackningar för julen ska oftast endast handla om mat och godis. Om man vill komma undan socker-träsket så är detta så smart och jag tror att man blir lite gladare än godis 😉

IMG_2815

Ciaté Mini Mani Month – 875 kr (LÄNK – adlink)

Nu ska jag städa, tvätta håret och förbereda inför ikväll. Jag ska få besök och det står lusse-bak på schemat, ska bli så mysigt. Torsten kom till mig igår också så det blir jul-edition hos mig i helgen. Mysa ute i snön, äta lussebullar och jag hoppas att jag får lyssna på julmusik. Ha en underbar lördag vänner 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!