SÅ TVINGAR DU BORT SMÅHÅREN

HEJ VÄNNER!

För ett tag sedan fick jag ett pressbud från Sebastian Professional som har gjort ett samarbete med tatueraren Maxime Büchi. Jag ska helt ärligt säga att jag aldrig riktigt gillat produkterna från Sebastian. Jag har varit på många visningar med dom och känner mest att dom fokuserar väldigt mycket på styling samt hur märket presenteras utåt. Dock ska dom ha cred för att dom är väldigt kreativa och jobbar med extremt duktiga frisörer. Jag har aldrig tyckt att förpackningarna är snygga heller vilket gjorde mig glatt överraskad att dom valde att samarbeta med Maxime Büchi. Dock ska jag tillägga att produkterna ser exakt likadana ut förutom att Maxime har designat externa boxar som produkterna ligger i. Jag hade önskat att dom gick all in och gjorde även om originalförpackningarna i denna limited edition kollektion.

IMG_2912

Men jag har haft en period där jag har satt upp håret mer än vanligt och för att tvinga ner mina små-hår bakåt så har jag använt denna clay. Jag känner att hårspray inte räcker, det släpper efter några timmar eller om jag tar av mig tjocktröjan så flyger småhåren upp överallt igen. Jag har även testade denna på en kille och då slog det mig att denna clay är toppen att ge bort till sin pappa, kill-kompis eller din pojkvän/man i julklapp. Men med en liten hint om att du kan sno den när du ska sätta upp håret 😉

Sebastian Professional – CRAFT CLAY 229 kr (klick – adlink)

IMG_2916

Den ger en väldigt torr och matt styling. Det gäller att värma upp produkten i händerna innan du formar håret. Jag tycker den är lätt att jobba med och tro mig: Småhåren håller sig på plats. Det som jag tyckte om är att oftast när jag använder en stylingkräm nära hårbotten/i hårbotten så blir huden så torr och det kliar så mycket. Men jag märkte ingenting och håret höll sig på plats även när jag drog ur tofsen på kvällen.

OBS: Nu vet jag inte om denna limited kollektion har passerat, men produkterna kvarstår i sortimentet fast utan förpackningen som Maxime har designat. Om dom finns kvar så finns dom hos salonger som säljer Sebastian. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det är så roligt att läsa din blogg, har gjort det varje dag i flera år! Det är kul också att läsa vad du tycker och faktiskt hur olika hår är! Själv använder jag Sebastian och tycker de är så jäkla grymma till mitt hår! Men som sagt alla tycker så olika!

  Josefin 2016-11-15 09:02:26
  Svara
 • Hej om du har tid. Kan du berätta lite om din jättegulliga hund. Hur han är till sättet o hur ofta man ska gå ut med en hund mm. Han är så fin mvh Maria.

  Maria 2016-11-15 04:00:07
  Svara
 • Hej Elin!

  Här kommer en lång kommentar, haha..
  Jag är så ledsen över min blonda lob till hår. Så länge jag kan minnas så har mitt hår varit tunt, fint och oerhört ömtåligt. Ett besök hos frisören med slingor och nyanseringar resulterar i ett fruktansvärt slitet hår två månader senare liksom. Senast jag var hos frisören så kunde hon inte tro sina öron när jag berättade att jag senast slingat håret EN gång tidigare i år, med tanke på hur kluvna och fula hårstråna såg ut.

  Med tanke på att det är så pass tunt och fint så vill jag inget annat än att sätta volym och textur i håret, för att skapa illusionen av att jag har det där tjocka, fylliga håret. Men, med tanke på att mitt hår är så otroligt ömtåligt så blir det totalt förstört av att gå på för mycket med diverse locktänger. Lockar jag med till exempel spolar? Ja, då håller stylingen i två timmar, sedan är håret lika platt som när jag klev ur duschen. Och hairtalk eller liknande? Det finns inte på kartan. Att låta mitt CSN bli uppätet i jakten på fint hår är inte ekonomiskt hållbart… 🙁

  Jag blir verkligen ängslig över att mitt hår är så här. Jag skäms över att det är så platt och tunt, och vet inte längre hur jag ska bete mig. Jag bör också tillägga att jag, 1. Använder serum med värmeskydd, 2. använder hårolja efter tvätt, och 3. tvättar håret MAX 2 gånger i veckan för att undvika att slita på det.
  HUR ska jag göra för att få det där fluffiga, tjocka håret?

  Fanny 2016-11-14 18:38:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!