NEWS – SKRÄDDARSY DIN HÅRVÅRD

HEJ VÄNNER!

Jag ramlade över en sida som heter Function of Beauty (länk). Det är en sida som hjälper dig att skräddarsy din egen hårvård. Du börjar med att klicka i vad du vill att din hårvård ska göra. Har du bland annat fet hårbotten, färgat hår eller ett hår som behöver mycket fukt så kan du välja helt efter dig själv. Du väljer också hur du vill att flaskorna ska se ut, hur stora som ska vara samt sätter du till namn på dom. Du gör alltså ett Hår-Quiz som ska passa dig perfekt, hur smart? Mer personligt än såhär blir det inte.

bottles

hair

Jag ska testa att göra ett quiz och hoppas på att det går att beställa till Sverige. Hade varit så otroligt roligt att se om innehållet är lika bra som idén. Om någon av er hinner före mig så kan ni väl skriva till mig 🙂

Function-of-Beauty-Shampoo-and-Conditioner-Set-Haircare-800x533-2

Denna bild hittade jag på Google och då är den en tjej som heter Jessica som har gjort sina egna. Jag är så spänd, så roligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!
  Ännu en hårfråga, jag använder ju living proofs frizz nu och undrar vilken hårmask/inpackning du skulle tipsa om? 🙂 Och även om du tror deras egna noursing oil är bra? 🙂

  Matilda 2016-11-17 21:27:10
  Svara
 • Vilken rolig ide 🙂

  Carola 2016-11-16 20:16:38
  Svara
 • Hej Elin! Först och främst vill jag bara säga att du är en riktigt inspiration när det kommer till hår! Du har hjälpt mig massor och det tackar jag för ☺️ Jag har en liten fråga bara där jag undrar vad du tror om sugarbearhair? Samt vilka vitaminer tror du är bäst, sugarbearhair eller bobby’s superhair?
  Vänliga hälsningar,
  Malin

  Malin 2016-11-16 15:52:09
  Svara
 • Hej Elin!

  Har en riktig panikfråga och hoppas du vill svara, eftersom du är i princip den enda jag har fullt förtroende för inom hårvård.
  Jag bor i London och gjorde en balayage på en salong här, blev nöjd bortsett från att frisören blekte några slingor kring ansiktet alldeles för ljust, så jag gick tillbaka dit och korrigerade detta med mörkare toning dagen efter.

  Nu har det gått 2,5 veckor sedan frisören korrigerade det blekta, men nu börjar de väldigt ljusa slingorna poppa fram igen. Jag ringde till salongen för att fråga om hur jag skulle gå tillväga med detta, men fick känslan av att jag kommer behöva bekosta en ytterligare korrigering själv, vilket jag inte har lust med. Så, jag funderar på att köpa toning (typ Loreal, Schwarzkopf etc) och tona dessa slingor mörkare själv? Tror du det kan vara en god idé? Jag är naturligt ganska mörkhårig, kastanjebrun, men nu har jag blekta slingor pg.a balayagen.

  Vore så gulligt om du orkar svara på detta

  stor kram

  Gabbie

  Gabbie 2016-11-16 15:51:37
  Svara
  • Svar på Gabbies kommentar.

   Inte elin som svarar nu men jag har varit med om liknande och kan tipsa om att köpa en färgbomb från revlon och massera i med jämna mellanrum ex 1-2 ggr veckan krävs inte mycket så blir drygt plus att färgen sköjs ur snabbt ifall nyansen skulle bli för mörk 🙂

   Michaela 2016-11-21 01:29:52
   Svara
 • Hej Elin,

  Läste inlägget du skrev ang Olaplex och tidigare har du nämnt att du inte tror på/gillar konceptet med keratinbehandlingar. Vad är din åsikt kring inpackningar/vårdande behandlingar du kan få hos frisören, exempelvis fusio dose?

  Du är bäst

  anna 2016-11-16 11:00:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!