THE RITUAL OF SAKURA – PERFEKT ATT GE BORT

IMG_2928

Kom ni ihåg när jag var på ett event med Rituals? (klick-inlägget) – då fick vi med oss en superfin goodiebag. Min favoritserie från dom är denna från ”The Ritual of Sakura”.  Man ser presentboxar överallt, i varje varuhus och i alla affärer – snart kommer julen hörrni. Det säkraste kortet är verkligen att köpa en presentbox om man har brist på idéer. Dom är alltid så fint paketerade, är lätt att slå in och man blir alltid glad för dom.

IMG_2932 IMG_2930

Just denna är en ”mellan” variant och kostar 325 kr (klick-länk) Ett väldigt bra tips att ge bort i julklapp eller köpa till sig själv. Jag ska verkligen försöka vara tidig med mina julklappar i år. Dock så säger jag det varje år och det slutar alltid att jag panik-köper julklappar dagen innan julafton. Hur brukar ni göra? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!

  En liten fundering som självklart är alldeles för lång och säkert svår att svara på…
  Jag var hos frisören i måndags och ville att min hårfärg skulle få rejäl uppfräschning. Jag hade ganska blont tidigare men väldigt guldblont och ville gå mer åt det isblonda/kalla/beiga tonen. Jag förklarade att jag ville ha det ljusare, kallare, lite kontraster, mjuka övergångar(utväxten). Hon gjorde slingor i hela mitt hår, väldigt tunna sick sack slingor(hoppas du förstår) och lät resterande hår vara. När hon hade gjort alla slingor la hon resterande färg i resterande hår, mestadels på längderna. Sedan en nyansering. Slutresultaltet blev fint, men väldigt ”meh”… om man kollar på håret som är slingat har det en fin färg men när det blandas ut med det hår som inte färgades så ser det jättedassigt ut och inte alls någon stor skillnad från det jag hade tidigare. Jag hatar att gå klaga och speciellt när det inte är något fel på själva resultatet men jag har inte en bra känsla och känner mig inte alls snygg. Precis som tidigare kommentar, har man betalt över 2200 kr är det då okej att gå tillbaka för att korrigera färgen?

  Tack för din tid och för en grym blogg! //Sofia 🙂

  Sofia 2016-11-16 22:59:29
  Svara
 • Hej Elin! Jag har en fråga. Var till frissan för ca 3v sen o skulle göra en bayalage på mitt sommargula hår. Hon la i några mörkare slingor för att dra ner bottenfärgen o sen la hon en beige inpackning i typ 2 minuter i längderna. Och ja de blev väl okej. Lät bli o tvätta håret 5 dagar för att de skulle få sätta sig. När jag tvätttade håret så försvann allting, håret blev om än ännu gulare. Kontaktade henne och hon skulle göra om det. Men nu har det gått 2 veckor och hon avbokade tiden som jag fått och inte återkopplat om en ny tid. Detta hände även inför mitt besök då hon avbokade med 30min varsel utan att erbjuda en ny tid, fick själv jaga henne.. vad har man för rättigheter som kund o hur ska jag bete mig? Är ju ändå 2000 jag lagt ner på håret och hade ju förväntat mig resultat.. vore tacksam för svar

  Lisa 2016-11-16 17:58:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!