SUGARBEARHAIR – HÅRVITAMINER

HEJ VÄNNER!

Det är så många som har frågat mig om dessa makalöst goda hårvitaminerna från Sugarbearhair. Kan vara för att dom precis lanserats i Sverige men också för att dessa små söta björnar tar över Instagram.

IMG_3002

Med ambassadörer som Kim Kardashian, Vanessa Hudgens mfl så har dessa små björnar exploderat på sociala medier och nu är dom påväg in till Europa. Det kommer vara Sverige och Danmark som kommer få förmånen att börja 🙂

Processed with VSCO with a5 preset

I veckan var jag på press-eventet där så många fina influensers närvarade. Det var VASS PR som anordnade eventet och det var så otroligt fint ordnat – dom kan verkligen sin grej. Brunchen var outstanding och sötsakerna avlöste varandra. Jag var helt hög på socker när jag gick till salongen sen.

IMG_2986

VAD ÄR DETTA FÖR NÅGOT?

Det är en burk med hårvitaminer utformade på ett väldigt lekfullt och kreativt sätt. Dom är formade som små, blå gummibjörnar, dom är helt vegetariska och innehåller vitaminer och mineraler som ska ge kärlek åt hud, hår och naglar. Dom innehåller bland annat Vitamin A, E, C, B-12 samt zink. Det finns även biotin och kokosnötsolja som återfuktar både hårstrået och hårbotten för att motverka kluvna hårtoppar.

Den blåa färgen kommer från naturliga färgpigment och dom är både gelatin och glutenfria. Sen undrar man säkert vart den goda smaken kommer ifrån:
– Den kommer från riktiga bär, citrusfrukter och (tyvärr) en nypa socker. 

IMG_3015

IMG_3036

En burk innehåller 60 st björnar och man ska ta två björnar per dag. En förpackning kostar 349 kr och ni kan klicka hem dom HÄR (klick-länk). Jag har bara hört bra om dessa björnar och jag kan inte uttala mig om hur bra dom är än. Det tar några månader innan man märker något resultat så jag hoppas dom håller vad dom lovar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hej! Jag undrar hur det har gått för dig med sugarbearhair efter 3 månader, om du har fortsatt med det? Jag har beställt hem 3 pack nu för jag trodde det skulle få håret att växa ut snabbare, men jag har fått bakfoten om det tror jag. Så jag försöker nu googla runt om det är ändå värt att äta dem och få bättre hårkvalite? Tycker det är så svårt att få ett riktigt svar, om sugarbearhair är verkligen bra eller om det är bara av ”socker”. Tvekar om ska skicka tillbaka eller inte, de kostar 800kr. Tacksam för svar! 🙂 Sofie

  Sofie Hedlund 2018-04-08 10:35:35
  Svara
 • Vad använder du för något på läpparna på bilderna? Så fin färg!! KRAM

  Malin 2016-11-19 16:36:38
  Svara
 • Hej Elin! Älskar din blogg!
  Jag har en liten fråga. För typ två månader sedan började jag att endast tvätta håret två gånger i veckan. Jag använder torrschampo en gång mellan varje tvätt. Jag har under den här tiden märkt att jag tappar mer hår. varje gång jag borstar håret känns det som att hälften av allt hår jag har är på borsten, när jag duschar ligger det mycket hår på golvet och jag tycker att mitt hår känns tunnare. Jag undrar om det är torrschampot som är boven? Man har ju hört skräckhistorier om folk som tappat mycket hår av det. Eller kan det vara märket av torrschampo? Jag använder Batiste, men det kanske finns något annat som är skonsammare för hårbotten?
  Kram

  Sofie 2016-11-17 19:32:38
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej! Jag använde Batistes torrschampo flitigt i flera år då jag som du inte ville tvätta håret så ofta. Resultatet blev att jag tappade jätte mycket hår, mest framtill på samma ställe som jag alltid sprayade mycket torrschampo. Jag hade nästan en kal fläck! Jag reagerade alldeles för sent och kopplade inte direkt att det var torrschampot utan jag börja kolla upp vitamninbrister på vårdcentralen och grejer. Jag har testat sjukt mycket hårprodukter och behandlingar för tusentals kronor för att få tillbaka det snabbt, men det tar tid! Idag spretar det en massa små hårstrån överallt på huvudet men det är inte bra än idag… Jag hoppas jag har skrämt dig tillräckligt till att sluta använda torrschampo!

   Paulina 2016-11-18 16:39:44
   Svara
   • Svar på Paulinas kommentar.

    jag tvättar mitt hår 2 gånger i veckan i använder ej torrschampo om ditt hår börjar gå av e det pga dina toppar börjar bli slitna. Jag skulle inte rekommendera torrschampo min frisör sa det e inte bra för alla. Ang björnarna så fungerar det o har man sliter hår köp olaplex

    Ida 2017-03-24 14:05:39
    Svara
 • https://kit.se/2016/02/04/33838/barnsliga-godisvitaminer-lockar-vuxna-med-helt-orimliga-forvantningar/

  Jag är nog lite skeptisk ändå… Det ligger mycket marknadsföring bakom detta. Samtliga kändisar har fått sjuka summor pengar för göra reklam om detta på sociala medier.

  Veronica 2016-11-17 17:19:56
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Hej Veronica!
   Jag läste artikeln. Ja, dom är väldigt duktiga på marknadsföring 🙂 Men om det hade varit farligt eller liknande så hade det aldrig fått lanserats i Sverige och sen man man prata om hur bra dom egentligen är. Jag tycker mest idén är väldigt rolig och kreativ. Jag skriver ut info om produkter som kommer med i press-utskicket och sen om den fungerar så är upp till er (konsumenterna) att bestämma. Vi kommer nog märka om det är något att hänga i julgranen om några månader. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-17 20:36:38
   Svara
 • Åh man blir ju sugen på att testa! Käkar dock även priorin.. tror du man kan ta båda och att det bara blir dubbelt så bra resultat eller ”slår dem ut varann”?

  Moa 2016-11-17 13:32:58
  Svara
 • En liten fråga angående dessa björnar, låter ju som en toppengrej om dem håller vad dem lovar! Men kan inte låta bli att fundera på om dessa (och hårvitaminer i allmänhet) påverkar håret på huvudet, är det då likadant med håret på hela kroppen tillexempel ansiktet? Att även det håret börjar växa? för de vore ju inte så kul…

  Emmelie 2016-11-17 10:58:41
  Svara
 • Hej Elin, vet du något om kebello? Hade varit intressant att höra din åsikt.
  Tack för bra blogg!!

  Lena 2016-11-17 10:40:11
  Svara
 • Vi har precis fått in dom till vår salong i Örebro och jag är så spänd på att testa dom!! ???

  Louise 2016-11-17 08:30:04 http://nouw.com/lzetterberg
  Svara
 • Har faktiskt inte sett dessa innan men kanske något som kan vara värt att testa 🙂

  Jag skulle bli så himla glad om du och dina läsare ville göra mig en liten tjänst och rösta på mig i Hårkontrolls modelljakt, jag ligger just nu i topp 10 men vill såklart ta mig hela vägen till finalen! :] http://www.harkontroll.se/tavlingsbidrag/jannice-skoglund
  Tack på förhand och ha en fin dag ♥

  Jannice 2016-11-17 07:57:52 http://womsa.se/jannice
  Svara
  • Svar på Jannices kommentar.

   Jag la en röst till dig 😉 lycka till!
   Kan bara inflika med att du inte går miste om något i modellbranschen, det är ett rätt hemskt jobb. I vissa jobb får du väldigt bra betalt men får även stå ut med att höra saker som inte är så smickrande, mycke vänta, dina chefer behandlar dig som en produkt (läs skit) och i princip ideligen bli ombedd att gå ner i vikt, får tacka mina päron att dom gav mig skin på näsan och pallade med 5 år. Så njut av att vara hårmodell 🙂

   helen 2016-11-17 21:18:17
   Svara
  • Svar på Jannices kommentar.

   Lycka till 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-17 10:28:36
   Svara
 • Varför markerar du inte ut det som reklam? Det ska framgå tydligt innan inlägget börjar samt i texten..

  Erica 2016-11-17 07:47:29
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Hej Erika!
   Detta inlägg är inte ett samarbete, ad-länk eller någonting som jag tjänar pengar på. Som jag skriver i texten så är det en produkt som jag fått på ett pressevent. Precis på samma sätt som alla dom produkter jag testar som inte är samarbeten. Jag är väldigt noga med att märka ut reklam så du behöver inte använda pek-pinnen mer…

   Elin Johansson 2016-11-17 08:45:10
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Fast ett pressevent betyder väl att du fått produkten gratis = reklam. Du har ju inte köpt den för egna pengar 😉

    Jenny p 2016-11-17 15:51:59
    Svara
    • Svar på Jenny ps kommentar.

     Precis, därför är det inte ett samarbete – då ska det inte märkas som det. Jag skriver alltid pressutskick så alla ska veta vart jag fått produkten ifrån 🙂 Det är inte i reklam-syfte jag visar produkter från ett pressevent. För att det ska märkas som reklam så ska det vara pengar/tjänster iblandade, vilket inte förekommer vid pressprover/events.

     För om jag skriver ”Reklam” i detta inlägg t.ex, och sedan får jag en granskning – så ska jag kunna visa upp att jag fått betalt för att göra reklam för just denna produkt (som jag skrivit ut) och eftersom detta är en press/gåva så kommer jag åka tid för felmärkning. Förstår du vad jag menar? Jag har stenkoll hörrni och ni kan vara lugna med att jag skriver ut rätt så ni inte ska känna er ”lurade! Kram Elin

     Elin Johansson 2016-11-17 20:47:50
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!