OFÄRGAT, NATURLIGT HÅR

IMG_3041

HEJ LÖRDAG!

Jag vaknade kl 07.10 i ren panik för att jag trodde jag hade försovit mig, ni vet den känslan?! Men snabbt så skriker jag till mig själv ”Vad i helvete, det är lördag”. Jag somnade om och vaknade 11.30, haha – så oklar människa.

Men vet ni, i veckan så var mina fina kund Christin hos mig. En av dom kunder som endast går och klipper/fönar håret hos mig. Det är så roligt när jag endast klipper en kund för alltid frågar någon av mina kollegor om jag mår bra eller varför jag inte färgar, haha. Christin har ett enormt fint hår och det är en fröjd att klippa/styla. Det går ca tre månader mellan varje klipp och hon passar oftast på att komma senare i veckan då jag alltid volymfönar och stylar håret så hon har håret klart under helgen.

christin

Hon har en fantastiskt fin egen hårfärg som jag inte ska röra, jag lovar 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Fina du! Tack för att du gör mig så snygg i håret <3 och nästa gång hoppas jag att även rösten är med!

  Christin 2016-11-21 11:24:13
  Svara
 • Verkligen fin hårfärg, avundsjuk! Det är typ den jag strävar efter när jag färgar.:)

  Linda 2016-11-21 08:28:04
  Svara
 • Hur stylar du håret som på bilderna i inlägget? Hittar inga bra tutorials på hur man får ”nyklippt-hår-på-instragram-lockar/vågor” 🙂

  A 2016-11-20 14:44:35
  Svara
 • Gud vad roligt! Jag vaknade på precis samma sätt idag! Totalt panikslagen över att det var måndag och så var det ju inte det. haha trött man blir på sig själv när det blir så!

  Mona 2016-11-19 20:57:37 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Hej!
  Ska till frisören på måndag och vill ha en klippning såsom du klipper långa hår. Ser inte ut som att du klipper upp de håren särskilt mycket? Vad ska jag be om?
  Kram Cilla

  Cilla 2016-11-19 19:59:43
  Svara
 • Verkligen en superfin naturlig färg!
  Jag har färgat mig hos dig tidigare, men tänker mig nu att jag ska försöka gå tillbaka till min naturliga färg. Är just nu färgad något mörkare och guldigare än min egen färg (mellanbrun) och undrar om du rekommenderar någon särskild metod för att återgå till sin naturliga färg?
  Ha en fin helg!

  Nina 2016-11-19 15:35:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!