FLYKTEN TILL FRAMTIDEN

GOD MORGON!

Hoppas ni mår bra denna söndag. Jag sitter och äter omelett, hinkar kaffe och måste snart gå och duscha känner jag. I fredags var jag hos Nicole och Fredrik för fredagsmys. Fredrik lagade egna hamburgare, coleslaw och godis framför Idol. Jag åkte hem rätt tidigt för jag var helt slut efter veckan.

IMG_3126

Igår jobbade jag framför datorn hela dagen och mötte upp Janne för middag och bio. Vi såg ”Flykten till framtiden” och det kan vara den sämsta filmen jag sett. Ni vet att jag älskar svenska filmer, ju töntigare desto bättre men denna var väldigt knepig och inte alls bra – tyvärr. Men efter bion gick vi till USINE på Söder och jag åt en Moules Frites och Janne åt en Viltsalsiccia. Det var så mysigt, trevligt och jag är så glad att jag har Janne i mitt liv.

IMG_4439-2

IMG_3131

Jag skulle ha tränat idag på morgonen med Emelie men hon sms:ade mig och hade blivit dålig så jag fick dra täcket över huvudet och somna om, kan nog erkänna att det var väldigt skönt att få sova ut. Men nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll ska jag också på middag och bio faktiskt, vi ska se ”Fantastiska vidunder och var man hittar dem” – jag hoppas att den är bra. Har någon av er hunnit sett den? Ha en underbar söndag nu vänner, imorgon är en stor dag för jag ska göra mitt första, stora modelljobb – helt galet.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!
  Du verkar vara en superfrisör, och med tanke på hur bra du är på blondt hår så har jag en fråga till dig!
  Jag har haft håret grått, mer åt granithållet. Nu har jag låtit de tvättats ur och nu står jag här i mellanfasen och funderar på hur jag får de blondt igen?

  TACKSAM FÖR SVAR!

  Jennifer 2016-11-20 22:22:53
  Svara
 • Då får jag önska lycka till imorgon! Ser fram emot slutresultatet 😀

  Helen 2016-11-20 21:47:00
  Svara
 • lycka till!! blev så glad när ja läste då du blir så sjukt bra på bild o är så fin!
  fortsätt blogga på röstar på dig!
  trevlig söndag!

  emma 2016-11-20 15:49:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!