HUR SKA JAG KUNNA TACKA ER!

bbawards

VI VANN!!!!!!!

Efter en lååååååång dag i måndags så fick jag ett mail om att jag har vunnit ”Bästa Hårbloggen” i BEAUTY BOULEVARD AWARDS 2016. Jag trodde inte att det skulle räcka hela vägen, duktiga Elvira flåsade mig i nacken. Hon gör enormt fina uppsättningar och frisyrer, betydligt bättre än mig så in och säg hej till henne i alla fall – hennes blogg finner ni HÄR.

Men jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta tacka alla er som röstade på mig. Även fast det är inte hela världen att just vinna men för mig handlade det mer om att jag få veta vad ni tycker och en boost att leverera på bloggen. Om jag känner att ni inte tycker om det jag gör så finns det ingen mening för mig att jobba med bloggen.

Jag krigar verkligen 24/7 med min blogg och allt inom sociala medier, samtidigt som jag jobbar på salongen och försöker hålla ihop ett sånt pass ”normalt” liv som det går. Jag har haft världens skit-år privat och det känns helt fantastiskt att avsluta med denna nyhet. Mitt jobb är min livsstil och jag lägger verkligen hjärta och själ på varje inlägg och skulle aldrig trycka på ”publicera” om inte inlägget var givande FÖR ER. Jag hade inte kunnat hålla på med detta om det inte vore för er, så verkligen – TACK!

Hur ska jag tacka er? Är det någonting speciellt ni vill ha? Skriv gärna i kommentarerna om det är något spec inlägg, ämne, tips, vlogg, video eller vad som helst 🙂 Så lovar jag att göra er glada. 

I LOVE YOU!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Ginger special inlägg önskvärt. Vet inte ens vilken färg jag ska ha på ögonbrynen!

  Ex. Hur är snyggt att färga orange/guld hår om man vill behålla delar av sin originalfärg? Folieslingar ljust varje gång i brist på inspo och okunskap.

  Är röd i fejset med så det blir error mellan färgskalorna. För att inte tala om val av rouge….

  Kedjeläser alla dina inlägg just nu, började igår så har trevliga dagar framför mig. Bästa hårgurun på hela WWW!

  Tudelz!
  Mvh #1 fanclub

  MLH 2017-04-16 22:37:53
  Svara
 • Hej Elin, stort grattis och tack för din blogg!

  Jag skulle önska att du guidar oss lite genom det här med cleansing conditioner. Hur används det?

  Kramar <3

  Anna 2016-11-27 11:02:06
  Svara
 • Hej Elin!

  GRATTIS till vinsten!! Du var en värdig vinnare! Jag önskar ett inlägg om hårprodukter; schampo, balsam, styling utan citronsyra – citric acid. Gärna utan benzoe acid också. Framför allt citronsyra ger oss känsliga eksem i hårbotten och detta ämne finns i väldigt många produkter, både ekologiska och vanliga. Jag har hittat ett fåtal. Just balsam är svårast då det ska vara utredande och inte innehålla citronsyra… Svårt. Detta är en djungel men om du vill lägga ner tid på det vore vi många som blev glada. <3

  En annan sak jag skulle önska vore att du lottade ut en makeover till oss läsare. 🙂 Vet att du inte tar emot nya kunder men detta kanske vore något. Kram på dig!

  Ylva 2016-11-24 13:39:38
  Svara
 • Stort Grattis Elin!
  Sååå väl värd att vinna!
  Kul att veta att det lönade sig att rösta var dag?
  Du inspirerar och förnöjer vår vardag med din blogg och vloggar!
  Keep doing that!
  Du ör bäst!!

  Anna-Karin 2016-11-23 21:00:35
  Svara
 • Finns många bra men du är bäst BÅDE på hår OCH på att uppdatera ofta. Tror de andra fallet på dålig uppdatering faktiskt!

  Cilla 2016-11-23 18:04:52
  Svara
 • Hej Elin (från elin, hehe)!
  Jag har en fråga gällande volym. Jag har medellångt hår, med tunna skandinaviska hårstrån men väldigt många så därav väldigt tjockt och tungt hår. Jag är naturligt blondin men blev brunett för ett år sen, men har nu de 4 senaste månaderna börjat ljusa upp håret mot min naturliga ljusblonda nyans.
  Min fråga är då: vilken typ av produkt rekommenderar du för att få in luft i håret och öka fylligheten utan att tynga ner håret? Jag använder gärna silkesserum i topparna för att liksom ”få ihop” håret men det blir ofta såååå platt och livlöst på hjässan. Tupera går typ inte, går ut efter 10 min.
  Bonusfråga: jag har fått för mig att jag har ett väldigt platt bakhuvud vilket gör att jag tycker det mest ser märkligt ut med uppsatt. Hoppas frågan kan bidra lite med volym även där, men har du annars fler tips?
  Ledsen för lång fråga haha, men du är ju bara för grym och kunnig. Kram!

  Elin 2016-11-23 15:52:55
  Svara
 • Stort grattis fina Elin! Detta är du så värd! Jag är väldigt nyfiken på hur du sköter om din rena och lystrande hud? Har för mig att du nämnt förut att du aldrig haft några speciella problem med din hy men skulle endå uppskatta ett skönhets inlägg med produkter, tips och sådant? 🙂 Kram!

  Anna 2016-11-23 13:55:33
  Svara
 • Hej! Grattis 🙂
  Kan du skriva et innlägg om dom bästa silikonfria produkterna?

  Malin 2016-11-23 13:27:21
  Svara
 • Stort grattis Elin!! du är väl värd vinsten. Jag håller med om nedanstående tips. Kram

  Carola 2016-11-23 12:13:38
  Svara
 • GRATTIS! Skulle vara så kul med en vloggvecka!! I alla fall mer vloggar, älskar de!! <3

  Elin 2016-11-23 10:33:44
  Svara
 • Grattis! Jag gillar dina vloggar från salongen! ?

  Johanna 2016-11-23 10:09:36
  Svara
 • STORT GRATTIS!!! Grymt bra jobbat med bloggen och jag håller med om alla förslag nedan, super kul!

  Lovisa 2016-11-23 09:37:15 http://www.skinbusters.se
  Svara
 • testa contouring för olika ansiktsformer så får vi rösta vilken som var snyggast?
  vinna en tid hos dig tävling hehe
  styla lob tutorial
  ett inlägg om din ögonbrynsresa hur du lyckades få dom dit du är idag
  tävlingar/give aways i övrigt?
  stort grattis din blogg har motiverat mig till så mkt bla att ja snart ska iväg till gymmet trots dålig nattsämn me två små barn varav en nattammar så tack tjejen!

  emma 2016-11-23 09:31:36
  Svara
 • Skulle vara kul om du gjorde mer sminktutorials och även kanske en vlogg med vad du äter under en dag! 🙂

  Gabriella 2016-11-23 09:07:17
  Svara
 • Grattis, vad kul att du tog hem det!

  Jag önskar mig ett inlägg om hårprodukter och frisyrer för män! Min pojkvän har ett tunt, blont hår och jag skulle vilja ge honom hårprodukter och tips på hur han ska styla håret för att det ska se tjockare ut!

  Nadja 2016-11-23 08:56:18
  Svara
 • En frågestund kanske? Om man har frågor om sitt hår eller produkter eller vad som 🙂 du kan dela upp frågestundens svar om de blir för mycket och svara i den mån du har tid

  Johanna 2016-11-23 08:42:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!