METALMATTE EYESHADOW PALETTE

*Pressutskick

HEJ VÄNNER!

Jag hoppas ni mår bra. Åh, jag vill verkligen hinna spela in en vlogg eller video denna vecka, faaan – tiden räcker inte till. Vissa dagar får jag bara sug efter att göra en video för det känns som att jag kommer närmare er då på något vis, haha. Men well, well – jag hoppas jag hinner. Men jag måste visa er en ögonskuggspalett från Kat Von D som jag haft hemma ett tag.

IMG_3154

Det handlar om Kat Von D – MetalMatte Eyeshadow Palette ca 500 kr (Finns på Sephora). 

På tal om Sephora – TÄNK, TÄNK om Sephora (SWE) skulle starta en webshop – jag bara längtar till en dagen. Jag tycker det är så taskigt att ni som inte bor i Stockholm (Finns dom i Göteborg?) inte kan köpa hem smink etc därifrån. Många märken säljs exklusivt BARA på Sephora så man måste dit liksom. Men jag har hört i ryktesväg att dom är påväg med detta, hur underbart skulle inte det vara? 🙂

Men denna magiska palett innehåller 9 metal crush, samt 13 matta skuggor vilket gör det enkelt att sminka vad man vill med en som samma palett. Några skuggor i denna palett är enorma stor-säljare och det finns några som jag verkligen vill testa.

IMG_3160 IMG_3161

Jag har inte hunnit testa denna skönhet än, men det kanske är en idé till min video?! Vad säger ni om det? Jag är så sugen på att testa ”Flash” och ”Synergy”, så fina färger.

IMG_3159 IMG_3157

I samma pressbud fick jag med minisar av ”Everlasting Liquid Lipstick”. Den innehåller sex färger som man bara måste ha och två nya ”exklusiva”. Det jag älskar med små läppstift är att det är så enkelt att ta med sig i väskan samt en bra chans att få testa innan man köper den stora varianten. Detta set är en väldigt bra julklapp också, vem gillar inte Lolita liksom?! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Sephora finns i Malmö 🙂

  Julia 2016-11-23 21:54:05
  Svara
 • Finn säven i Göteborg sen cirka ett år tillbaka, på Kungsgatan! 🙂

  Maria 2016-11-23 21:48:51
  Svara
 • Ja vad kul! Ja sephora finns i Malmö iallafall.

  Sofia Lindberg 2016-11-23 21:16:30
  Svara
 • Jaa försök klämma in tid för video 🙂 Jag vill gärna se hur det artar sig med lägenheten 🙂

  Natta 2016-11-23 20:48:46
  Svara
 • Jag har hört i flera år att dom ska öppna webshop så jag hoppas verkligen att det händer snart. Och sen skulle jag önska att sephora tar in lite fler märken som man än så länge bara kan få tag på utomlands, att dom t.ex har en stor flaggskeppsbutik där dom säljer alla märken som finns på sephora i US. PS. Tack för en härlig blogg! Jag har lärt mig massor genom att läsa den ?

  Marie 2016-11-23 20:06:28
  Svara
 • Hej och supergrattis till vinsten! Du var sååå värd den, du är bäst 🙂
  Ser fram emot färdig sminkning med dessa godingar. Men jag skulle behöva ett tips… Jag har håret ner till bysten ungefär och har nu en Ghd curve crestive curl wand, men jag vill ha lite större lockar el vågor och då undrar jag… ska jag satsa på en curve Classic wave wand eller en 32 mm vanlig locktång? Hur är skillnaden på dessa?
  Kram Maria

  Maria 2016-11-23 20:04:25
  Svara
 • Jo Sephora ska visst börja sälja på Internet. Jag kommer köpa en hel del. Ändå bor jag i Stockholm. Jag tror dom finns i både Malmö o Göteborg. Kram.

  Maria 2016-11-23 18:31:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!