Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RED CARPET – IN I VARDAGEN

GOD MORGON!

Vilka roliga idéer ni kom med igår, tackar för det. Sen toppen att ni gjorde en input att Sephora finns i Göteborg och Malmö. Jag hade självklart kunnat googlat fram det men jag litade stenhårt på er, haha. Men hörrni, jag satt och kikade igenom bilderna från röda mattan på American Music Awards 2016 och konstaterade en sak:

– Vardagen har tagit över röda mattan’s frisyrer. Nu menar jag verkligen inte klänningarna och alla diamanter utan mer skönheten som kändisarna visar. All make-up går mer åt det naturliga för varje tillställning kändisarna går på och framförallt frisyrerna känns mer ”vardag” än någonsin.

redcarpet

Photos: Getty

Jag fann några bilder från röda mattan och om ni kikar på alla frisyrer så kommer ni förstå vad jag menar. Det är mycket ponytails, wavey lob:ar, plattade långa hår eller en rufsig tofs. Vissa kommer med några lockar eller är håren utsläppta så är det en blowdry som bärs upp. Självklart finns det kändisar som sticker ut mer, t.ex Lady Gaga  – men det har hon alltid gjort.

Jag måste ändå säga att jag älskar hur röda mattan kan bäras av alla. Du kan sitta där en lördagskväll, med tjejerna och dricka vin – komma på att du vill ha samma frisyr som Ciara och fixa frisyren själv på fem minuter. Ska du sedan till jobbet på måndagsmorgon så plattar du håret precis på samma sätt som Chrissy Teigen. Varför inte välja ett matt, lila läppstift som Hailee Steinfeld till måndags-frisyren så börjar du veckan med stil.

Jag inspireras, jag tycker det är fantastiskt och det enda som nu skiljer oss och kändisarna åt är följarantalet på Instagram 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! Tänkte bara tacka först för att du har inspirerat mig till ett bättre hår 🙂 förutom håret tycker jag du verkar vara en så härlig tjej med fötterna på jorden. Du verkar ha gått ner i vikt det senaste året? Jag undrar bara om du har lite tips för oss som behöver gå ner i vikt. Vad är skillnaden i din vardag nu när det kommer till mat osv? Hade verkligen uppskattat din syn på saken <3 kram

    Melissa 2016-11-24 14:18:24
    Svara
  • Jag går inte riktigt i gång på slarviga hästsvansar till galakläder. Annars var övriga skaran fina.

    Annika 2016-11-24 14:13:43
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!