SÄG HEJ TILL MIN ÄLSKLING

GOD MORGON!

Ni förstår inte min lycka, den är obeskrivlig. Jag har suttit på golvet i Torstens hundbädd i 10 veckor – TIO VECKOR. Dom två första var mysiga men sista tiden har det varit vidrigt, har knappt velat vara hemma. Jag har aldrig förstått hur viktig en soffa är förens nu. Jag fick hjälp att få hem den igår utav en väns, vän som jobbar på en budfirma – så himla snällt. Jag hade självklart kunnat fått den hem-levererad men då skulle jag fått vänta tills nästa vecka. Sen är jag och budfirmor inte direkt vänner, eller jag kommer aldrig överens med dom så jag har lärt mig att det är lika bra att göra det själv.

IMG_4472 (1)-2

Jag tog bara en snabb bild med mobilen igår kväll. Det ser inte mycket ut för världen nu men jag ska köpa kuddar, fixa väggen över och dekorera i fönstren. Jag vill också ha puffar/pallar som kommer komplettera 🙂 Soffan är från Habitat och heter ”Montino”.

Jag köpte även ljustakar och en julstjärna så nu känner jag verkligen att det är mysigt att vara hemma. På tal om julen så tycker jag det är jobbigt detta år, jag älskar verkligen julen och har redan börjat med jul-fika och julmusik. Men det här är första julen på 5 år som jag är singel, alla traditioner som ”vi” brukade ha finns inte längre denna jul. Det handlar inte om att jag saknar personen, jag hatar den människan men vanan och ”som det brukar” vara är en enorm omställning. Jag är en vane-människa och vill oftast alltid ha det som det brukar vara för att jag ska känna mig trygg. Jag vet inte varför jag skriver detta men jag kände att jag ville få ur mig det, att göra allt som två personer till att ändra om och göra allt helt själv – det är jobbigt just nu inför jul.

Processed with VSCO with g1 preset

Jag saknar Torsten så mycket nu också. Jag har inte träffat honom på 1,5 vecka så det ska bli helt magiskt att hämta honom ikväll efter jobbet. Men det bästa är att jag ska få ha Torsten denna jul 🙂 Hela min jul-ledighet (ca 3v) kommer jag få spendera varenda dag med honom, det är lycka mina vänner.

Jag har ju blivit så blödig på sista tiden så det är lite tårar i ögonen när jag skriver detta till er. Men nu ska jag rycka upp mig och bege mig till Celina för att göra om mina naglar och därefter ska jag göra ett jobb som ni kommer få ta del av inom kort. Det är ett projekt som jag hoppas ni kommer tycka om, jag är lite nervös men också så glad. Snacka om kontraster i livet, ena delen går bättre än någonsin och andra delen är söndersmulad…

Jag hoppas ni får en underbar fredag, ta hand om er och framförallt – var snälla mot varandra. PUSS OCH KRAM ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag minns när du skrev att han hade svikit dig första gången. Då kommenterade jag det inlägget om att jag hade varit med om samma sak, flera gånger tidigare och att ni var duktiga som skulle fortsätta hålla ihop. För att jag visste hur tufft det är och att jag fortfarande är ledsen över allt han hade gjort mot mig.. Kort därefter lämnade jag honom, precis som du gjorde med ditt ex.
  Jag ångrar inte mitt beslut för jag har ingenting längre i mitt liv som kan göra mig så ledsen. Men som du säger, dessa tider som vid jul så saknar jag han och det vi hade otroligt mycket. Jag träffade honom när jag var 14 och det här är första julen på 10 år som vi inte är tillsammans..
  Jag arbetar också som frisör och tycker det bästa med att vara singel är att fokusera på arbetet och företaget. Men vissa dagar kan vara tuffa då man är så ledsen inombords :/
  Hoppas du får en fin jul Elin <3

  Erika 2016-11-30 12:27:30
  Svara
 • I know that feeling, Har varit i förhållanden typ i 13 år. Dom åren man inte hade en partner under jul eller alla hjärtans dag kändes jätte tomt. Kändes som man va världens ensamaste person :p fördelen är att min tvillingsyster har alltid funnits där och hittade på något litet fastän hon va i relation. Så när hon va singel va de min tur att visa kärlek till henne 🙂

  Jenifer 2016-11-26 23:43:53
  Svara
 • Vet exakt hur du känner dig. <3

  Karolin 2016-11-26 17:07:15
  Svara
 • Så fint du har fått det! 🙂 Förstår att det känns tråkigt att vara singel nu när vi närmar oss julen, men du ska se att det blir bra men på ett annat sätt. När jag blev singel fick jag ett tips, att köpa julklapp till sig själv, vilket jag tog fasta på. Jag brukar köpa saker som jag vill ha men som man kanske inte går och köper så där rakt upp och ner. Skriv på lappen att det är från Tomten. Det märkliga är att man blir glad, fast man vet vad paketet innehåller. 🙂

  Du är ung och har många fantastiska jular att se fram emot! Känns som att 2016 inte har varit något vidare år, nu satsar vi på 2017! Kram

  Kristin 2016-11-25 18:27:22
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Tack snälla du 🙂
   Men vilket underbart tips, det ska jag verkligen göra. Så smart!
   Jaa, nu satsar vi på 2017 – hoppas det blir mycket bättre.
   Stor kram på dig

   Elin Johansson 2016-11-27 20:25:12
   Svara
 • Soffan ser superskön ut. O vad fint soffbordet är. Ja helger blir inte detsamma när man saknar sina rutiner. Min mamma är ju död så det är svårt. Men tyvärr har många det så här. Kul att du ska få ha hunden det blir ju jättemysigt kram.

  Maria 2016-11-25 16:39:24
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Ja, den är så skön 🙂

   Nej men vad tråkigt att höra med din mamma 🙁 jag beklagar. Men du har rätt, det är många som sitter i samma sits. Vi får stötta varandra helt enkelt. Stor kram

   Elin Johansson 2016-11-27 20:26:12
   Svara
 • Åh va sköntoch ha soffa!! den är jättefin och det kommer bli så mysigt.

  Carola 2016-11-25 15:36:37
  Svara
 • Hej, jag var hos frisören för nån dag sen och bad henne färga mitt hår. Gav fria händer, bad bara om en fin blond nyans som dämpade mitt gula. Håret blev nästan granny-grått, syntes inte så bra på salongen men ute i ljuset så är det extremt kallt och grått. Ska jag gå tillbaka eller ska jag tvätta det hemma några gånger? Tänket att det kanske släpper pigment och blir lagom (att hon tagit med det i beräkningen)? Jag sa ju inte heller att jag ville ha en speciell nyans, så det är inte hennes fel att jag är besviken, men hon frågade rakt ut om jag ville att det skulle dra åt det gråa eller beiga hållet och jag svarade beige.
  Kram

  Cissi 2016-11-25 14:43:24
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cissi!
   Ajdå, det lät inte bra 🙁
   Nej, håret ska inte bli grått om du inte vill ha det samt bad om det från början. Förmodligen har hon blandat fel samt låtit toningen suttit i för länge. Har man jätteljusa torra delar i håret så kommer färgen suga åt sig mer där, det måste man ha koll på.

   Men den kommer släppa med tiden, du kan testa att schamponera håret med ett detox-schampo så brukar den avta. Men när det har gjort det så tycker jag ändå att du ska gå tillbaka och låta hon göra om nyansen. Ring redan nu och tala om att håret blivit grått och att du vill komma tillbaka för att få en snyggare nyans 🙂
   Lycka till nu!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-27 20:30:16
   Svara
 • har själv 2 chihuahuor…gud va hemskt behöva se dem så sällan jag har abstinens bara jag är på jobbet 8 timmar…ja det är det värsta med separationen
  du får inte ha torsten ….men han behöver er bägge jag lover dig…en hund är det käraste man har som en familjemedlem…man känner sig aldrig riktigt
  ensam om man har en hund…de ger så mycket glädje i tillvaron…

  Bibi Skripec 2016-11-25 12:13:13
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag googlade på Habitat och fick upp en engelsk sida? Stämmer det?
  Om blir inte frakten vansinnigt dyr?
  Jag hittade min drömsoffa där Rupet Purple Velvet 3 Seater Sofa Bed.

  Åsa 2016-11-25 11:28:48
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Heeeej 🙂
   Det går bara att handla i butik (i Sverige). Jag köpte min i Skrapan (Södermalm). Kanske går att beställa från UK, men då blir nog det en dyr frakt! Alla soffor finns i butik att beställa 🙂 kramar

   Elin Johansson 2016-11-25 11:50:18
   Svara
 • Jag hoppas verkligen du får en jättebra jul trots att du firar den som singel! Du får skapa nya traditioner tillsammans med Torsten, haha! Detta fixar du tjejen!

  Kram!

  Giulia 2016-11-25 08:10:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!