LOB VECKA

GOD MORGON! 

Åh vad kul att ni är taggade på min och Celinas nya podd, det ska bli så roligt. Nu är det en ny vecka och jag jobbar hemifrån idag, jag ska spela in en video till er – som jag har längtat. Sedan ska jag gå igenom min mail samt försöka jobba undan så mycket admin som jag hinner. Senare i eftermiddag ska jag till Emelie och träna, kan behövas efter alla lussebullar igår.

Men förra veckan var en vecka full med lob:ar. Tror jag klippte i snitt en lob per dag vilket måste vara rekord. Vissa kunder klippte av sina hår och vissa kunder klippte sin lob kortare.

IMG_3194 IMG_3219 IMG_3205

Jag har så enormt vackra kunder, både in insidan och utsidan. Det är fortfarande mycket varma pigment vilket jag bara älskar. Ombren dominerar fortfarande som hårfärg och det är väldigt snyggt till en lob. Ju mer kontrast desto bättre, då blir helheten mer KABAAAM. Hur många utav er har klippt av sig håret detta år? Jag tror att ca 40% av mina kunder har klippt av sig håret detta år, så coolt.

Nu ska jag göra frukost och börja denna arbetsdag. Jag har Torsten som assistent också så denna dag blir toppen 🙂 Hoppas ni får en underbar måndag. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hej elin! älskar din blogg och dina färgjobb du gör på dina kunder, tycker du är väldigt duktig och undrar om du har gått någon speciell färgkurs eller är du självlärd? skulle du kunna tänka dig hålla i en färgkurs för andra? kram emma

  emma löfling 2016-11-29 19:41:38 http://nouw.se/emmalofling
  Svara
 • Jag klippte av mig håret men såg för taskigt ut så fick panik och har sparat ut. de gick ganska snabbt 😀 dina kunder passar perfekt i den längden

  Johanna 2016-11-28 12:00:54
  Svara
 • Hej Elin,

  Jag är såååå sugen på att klippa en LOB men min frisör säger att hon inte rekommenderar det. Jag har tunna hårstrån men många så jag har rätt mkt hår plus att jag har självfall men jag brukar föna ut det så det blir ”rakt”. Passar en LOB inte mitt hår kanske? Jag har för mig att du skrivit att det passar alla 🙂

  Kram

  Sara 2016-11-28 11:43:05
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   WEEIII, ja men gör det. Precis, jag tycker en lob passar alla men det är självklart så att har man ett hår som gör det svårt att klippa den rätt tekniskt så är det en annan femma. Självklart ska du gå på din frisör’s rekommendation men om du har ett framparti som är till nyckelbenen eller längre så tycker jag att det är bara att tuta och köra 🙂 Ta ett snack med din frisör igen.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-11-29 22:20:01
   Svara
 • Hej fina du! Jag har blonderat hår och jag gick från brunett till blondin i omgångar hos frisören, och är nästan framme till den blonda nyans jag vill ha. Självklart så blev ju mitt hår mer slitet efter dessa behandlingar, så jag letade efter en serie som inte kostade skjortan eftersom jag är student, som skulle passa att återfukta håret. Köpte schampo, balsam och inpackning från Macadamia efter mycket bra recensioner. Jag är nöjd med dom produkterna vad gäller att dom återfuktar bra och håret känns mjukt efteråt, men då läste jag sedan att argan olja, som ju är en av ingredienserna i Macadamias produkter, kan missfärga ett blont hår? Så nu vågar jag knappt använda produkterna längre eftersom att jag är rädd för det. Vad säger du om detta?
  Jag har också kikat på Redkens serie All soft, men jag såg att den också innehåller argan olja! Ska detta vara något problem vad gäller blonda nyanser? Nu pratar jag som sagt inte om ren hårolja utan om schampo och balsam produkterna som ska innehålla en del argan olja 🙂

  Tack för en grym blogg!

  Rebecka 2016-11-28 09:41:08 http://nouw.com/rebeckapedersen
  Svara
 • Skulle gärna se en video på hur du stylar en lob. Har själv en liknande frisyr och det blir mest att jag plattar eller lockar håret med plattång. Blev väldigt nyfiken på hur man får till den look som tjejerna har på bilderna? Kram!

  Ida 2016-11-28 08:11:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!