FAIL – NY KAMERA

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni idag? Jag mår bara bra, lite träningsvärk men det är skönt ändå. Igår hade jag en dag full med frustration, ni som följer mig på andra sociala medier vet vad jag talar om. Jag har haft problem med min kamera ett tag och den stänger av sig, hänger sig och inte alls jobbar med mig. Det är lite därför jag drar mig för att filma för jag hinner göra hälften och sedan dör allt. Jag har lagt en förmögenhet på kamerahus och objektiv så därför vill jag verkligen att den ska fungera. Jag använder min kamera till allt, fota produkter, video, fota sminkningar, hårfärger på salongen och alla bilder ni ser i bloggen är tagna med en systemkamera.

När jag satt och filmade en smink-video igår så började den krångla. Då hade jag redan hunnit lägga halva make-upen, blev skitförbannad. Då tänkte jag fota make-upen istället och fokusera mer på produkterna. Gör sminkningen och ska börja fota, så är den stendöd. Många tycker säkert jag är överdramatisk men jag kan inte jobba med någonting om jag inte har en kamera.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag tog en bild med mobilen för att inte sminkningen skulle vara helt onödig!

Jag åkte till Emelie (PT) och tränade, kutade till Scandinavian Photo och köpte en ny kamera. Jag vill inte se min gamla kamera mer, den får ligga i garderoben tills jag pallar lämna in den för lagning. Den är bara två år gammal så det ska inte vara några större problem, men tydligt…

Nu ska jag sätta mig ner och försöka filma igen, med en ny kamera – önska mig lycka till. Sen tänkte jag höra med er om ni tycker mer om när jag pratar sminkvideos eller om ni tycker mer om att bara kolla hur jag gör (utan förklaringar)? Vore toppen och höra vad ni gillar bäst 🙂 PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Fortsätt med snacket – mer personligt 🙂

  Elin 2016-11-29 22:15:01
  Svara
 • Prata i videon 🙂

  Carola 2016-11-29 16:36:37
  Svara
 • Jag gillar när du pratar undertiden. ? Mest pga du är så jäkla rolig haha!!

  Amanda 2016-11-29 15:43:20 http://nouw.com/amandasvard
  Svara
 • Den där ögonskuggan är to die for!

  Jannike 2016-11-29 13:08:56
  Svara
 • Så JÄVLA snygg babe!!! Alltid!!

  Cornelia Granslätt 2016-11-29 11:20:36 https://corneliagranslatt.com/
  Svara
 • gillar dina vloggar men just tutorials vill ja se utan prat eventuellt att du lägger på som berättar röst?

  emma 2016-11-29 11:06:10
  Svara
 • Gillar tyvärr inte alls smink. Föredrar hårvideos mer.

  Marielle 2016-11-29 10:51:19
  Svara
 • När du pratar är bäst! ?

  Linda 2016-11-29 10:25:07
  Svara
 • Gillar när du pratar! 🙂
  Vad knäppte du med för mobil? Bilden var ju helt sjukt snygg!
  Kram

  Jennifer 2016-11-29 10:08:43
  Svara
 • Jag föredrar absolut när du pratar i sminkvideos!

  Ida 2016-11-29 09:12:49
  Svara
 • Hej Elin, Jag hade önskat (med fler) att du återgår till mer hår än smink. Mer kreaktioner och och tips på frisyrer än sminkvideos och produkter..
  Ett önskemål från fler trogna bloggläsare 🙂
  Ha det fint!

  Linnéa 2016-11-29 09:00:50
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej, håller med Linnéa. Även om jag uppskattar variationen o ser ditt hårda arbete så föredrar jag att se hårtips (tutorials, hårdvård) och hudvård. Plus ett stort Hurray for your ’everyday’ vlogs. Love them!

   Känns som att det senaste året har du mest gett omdömen på pressbud. Förstår att din blogg växer o du får mer pressbud som behöver visas. Tyvärr tappar många bloggare känslan o går helt på att visa dessa produkter. Ett tips är att du återgår lite till att visa produkter som du själv köpt, som du verkligen ville testa, efter att ha skannad av markanden o läst på, så som vi andra gör. 🙂

   Lisa 2016-11-29 21:41:40
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Hej Lisa!
    Tack för din kommentar, roligt att du tycker om vloggarna 🙂

    Med tiden förändras jag och vill utveckla bloggen så pass mycket som känns rätt för stunden. Jag rekommenderar BARA produkter som jag genuint tycker om, det har jag alltid gjort. Jag får nog 3-5 pressbud PER DAG och jag visar upp knappt 10% av det jag får chansen att testa – så jag går absolut på känsla. Jag har varit väldigt noga med detta genom alla år och skulle aldrig tipsa om något bara för ”utfyllad” skull. Jag försöker göra en blandning utav inlägg och man får bestämma själv vilka inlägg man vill läsa. Vissa tycker mer om hår, vissa mer om smink och vissa mer om mig så det är omöjligt för mig att tillfredsställa alla 🙂

    Hoppas du är nöjd med svaret!
    Kram Elin

    Elin Johansson 2016-11-29 22:13:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!