TRENDSPANING 2017 – ULTRA LÅNGT HÅR

lhair

HEJ VÄNNER!

Tusen, miljoner tack för att fin respons på min senaste video – så glad att ni gillade den. Men nu är det dags med ”Trendspaning med Elin” igen. Det nalkas nytt år och jag kommer självklart spana efter dom hetaste frisyrerna, styles samt hårfärgerna under december så ni har full koll på kommande år. Jag ska även göra en stor artikel åt Expressen som ska ut innan nyår, den får ni inte missa.

Men jag vill tjuvstarta med en trend som jag har skådat. Nu är det dags att damma av det gamla löshåret och egentligen bara ”let it flow”. Under 2017 så är ”Ultra Long Hair” uppe på tapeten igen och jag kan väl känna – kunde dom inte kommit på något bättre?! Det säger emot hårfärgerna väldigt mycket som kommer komma under 2017 som ska vara naturlig med jordnära färger.

Men det ska bli intressant att se hur vi ”vanliga” människor kommer bära upp detta långa hår. Jag kanske ska ta och köpa super, duper långt hår och se om jag kan styla till det snyggt?!

VAD TYCKER NI? BU ELLER BÄ? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • TRÅKIGT! Det är sällan riktigt långt hår ser snyggt ut. Nej, kommer hålla fast vid min LOB, älskar den! 🙂

  Denise 2016-12-03 09:14:01 http://deniselarsson.se
  Svara
 • Hej. Jag vet att du inte tar emot nya kunder men undrar om duhar tänkt göra det? Och i så fall när? Är SÅ sugen på att boka en tid hos dig :).

  Dijana 2016-12-02 14:27:18
  Svara
 • Känner mest njaaaa. Det måste vara otroligt välvårdat om det ska vara fint när det är så himla långt.

  Anna 2016-12-02 13:55:36
  Svara
 • URFULT

  Bibi Skripec 2016-12-02 09:26:09
  Svara
 • Booooring! Haft meeegalångt och det är sååå trist. Sen är det ju så att det måste vara i topptrim för att se fint ut oxå! Inget torrt eller kluvet barr och det fixar inte många att hålla efter.

  Så jag håller med dig. Fantasilöst.

  Jag längtar tills pixiecut blir hett igen. Men med en ny twist!

  Marri 2016-12-02 06:41:56
  Svara
 • Så typiskt att det ”nya” är ultra långt året efter att så många klippt av sina hår ?

  Håller med någon ovan i kommentarerna långt hår är snyggt men efter en viss längd kan man få lite sektkänslan, känns som det på 3-4cm går från fint till för långt..

  millan 2016-12-01 23:30:29
  Svara
 • Jag älskar långt hår, men sååå långt….hmm sällan det ser bra ut tycker jag. Måste vara lockat då. :p

  Helena 2016-12-01 21:27:20
  Svara
 • Hej! Undrar om du fortfarande använder Foreo och om du fortfarande tycker den är bra?
  Tack för en bra blogg 🙂 !!

  H 2016-12-01 14:59:54
  Svara
 • Hej Elin! Jag har naturligt lockigt hår, på vissa ställen korkskruvar oftast i underhåret, på vissa ställen är det bara vågigt och lite mer risigt. Jag har varit inne på att skaffa clip on löshår men vet inte riktigt vilket jag ska välja för att resultatet ska bli bäst. Jag är mest inne på en förtjockning men lite längd också hade inte skadat. Har varit inne på rapunzels sida och det är nog där mitt köp bli då de känns som de bästa löshåret. Har du något tips?

  Tilda 2016-12-01 10:43:55
  Svara
 • Gillart! Kommer aldrig att få så långt hår (har bara mitt eget, en redig kalufs bara det) på egen hand dock.

  Annika 2016-12-01 10:43:43
  Svara
 • Nej nej NEJ … Det är inte fint ….
  Långt hår är fint men inte super super långt, känns sekt aktigt på något sätt ( kvinnor får inte klippa av sej sitt hår bla bla typ)
  Tycker däremot att lob är super fräscht 🙂

  Julia 2016-12-01 08:23:40
  Svara
 • Hej Elin!
  Grattis till bästa hårblogg priset. Du är awesome och förtjänar det verkligen!
  Jag tänkte fråga en sak också, jag har hår till nyckelbenet ungefär och skulle vilja köpa en locktång som ger snygga waves. Är en tjockare tång bra då eller händer det liksom ingenting? Ska man köra på en konformad wand istället?
  Xx

  Sophie 2016-12-01 07:33:37
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Hej 🙂
   Men tusen tack, gulle dig.
   Ja men absolut:
   Det beror på (ser inte dig) men jag tycker att har man en lob så passar konformade bättre. Har man lite längre än nyckelbenet så passar en vanlig 32mm bäst. Men om du har tanke på att spara ut håret senare om så skulle jag köpa en vanlig 32mm för att kunna använda oavsett hårlängd 🙂
   Stor Kram

   Elin Johansson 2016-12-01 15:27:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!