VICTORIA’S SECRET ANGEL’S 2016

Ingen kan ha missat Victoria’s Secret Fashion Show 2016 som hölls i Paris i förrgår. Jag satt och kikade på bilderna från efterfesten för jag tycker att just den röda (rosa) mattan slår alla fester av dom alla i kändisvärlden. Här snackar vi on point hår, smink, klänningar och vad jag har hört så är det party på HÖG nivå. Jag blir alltid så glad att kolla på själva showen på juldagen för det utstrålar så mycket kvinnlighet, power och säga vad man vill om skönhetshetsen men dom är förbannat vackra.

vs3 vs2 vs

Photos: GETTY

Alla frisyrer är så väl genomförda och man ser mycket svall (såklart) men ändå mycket backslick, höga svansar, knutar och även lob:en har tagit över catwalken. Alla hår glänser, fantastiskt vackra, krämiga hårfärger och vi tackar gudarna för att dom gul/blekta håren är förbi.

En sak jag måste fråga er om: 
– Jag tycker Kendall Jenner inte passar in som ängel. Jag tycker hon är oförskämt vacker men jag tycker hon mer är en high-fashion modell. Jag smygkikade på visningen och det är en skillnad på andra modeller som flirtar, skrattar och leker med publiken/kameran – hon ser mest obekväm ut. Jag ser hellre henne på alla fashion omslag och alla stora catwalks, här blir det lite fel. Eller vad tycker ni? 

vs4

KAN vi bara prata om Georgia Fowler’s lugg? (t.v). Hade jag haft ovalt ansikte så hade jag levt och dött i hennes frisyr. Nu har vågorna tagit över tronen för ”VS-svallet” och jag kan faktiskt säga att jag är glad för det. Men nu längtar vi till den 25/12 där man får se hela showen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jaa vill också se ett inlägg om frisyrer som passar ansiktsformer mvh tjej med väldigt runt ansikte

  Maria 2016-12-04 12:06:48
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej 🙂
   Jag har skrivit många inlägg om det tidigare. Bara söka på tex ”ansiksformer” eller ”runt ansikte” så kommer det inlägg upp 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2016-12-04 12:25:20
   Svara
 • Hej! De använder sig av en locktång som heter beachwaver, vet du något om den och om den kommer säljas i Sverige?

  Emma 2016-12-03 18:53:42
  Svara
 • Jag håller verkligen med om Kendall! Det tråkiga som har hänt nu inom Victorias Secret, samt en stor del av modeindustrin är att folk får bokningar genom hur många följare dem har på sociala medier då reklamen inom sociala medier har blivit ännu större. Förut handlade allt om auditions, scouting och bra gång! Kendall har pengar och ett fantastiskt ansikte men tyvärr så väljs pengarna och följare före modeller som verkligen kan gå på catwalks. Så håller helt med dig! Hoppas du får en underbar helg, kramisar från Gävle 😉 Pussssss

  Denice 2016-12-02 21:46:11
  Svara
 • Kendall och Elsa är så jäkla snygga!!!

  Ebba 2016-12-02 19:57:39
  Svara
 • Alltså plzzzz, kan du inte tipsa om frisyrer till ansiktsformer?! Utan den typiska ”de med högpanna ska ha lugg” det känns som att du har ett nytänk som inkluderar så mycket mer än bara basic.

  J 2016-12-02 10:07:21
  Svara
 • håller med om kendall och då har jag inte sett så jättemycket av VS och henne överlag, men det verkar inte behövas då det syns på en gång att hon inte passar in riktigt som de andra. jag vet inte hur länge hon har varit med där, men tänker om hon kanske är just obekväm om hon inte varit med så mycket? hon kanske kommer in i det, men sen vet jag inte om hon är en VS person överlag? men jag menar, man kan ju gå in i en roll, även om jag tycker om tanken att VStjejerna är sådär flirtiga och sexiga hela tiden.

  ulrika 2016-12-02 09:20:48
  Svara
 • Haha jag skrev exakt samma sak om Kendall! Tycker inte alls att hon passar in där! På något sätt är hon väldigt ointressant och ganska tråkig precis som en high fashion modell kan vara! Kram!!!

  Julia 2016-12-02 08:59:28 http://nouw.com/berggrenjulia
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!