HUR MATTA LÄPPAR VILL DU HA?!

IMG_0233

Hej vänner!

Jag hoppas ni mår bra. Jag fick ett pressbud med Isadoras nya Ultra Matt Liquid Lipstick. Jag har haft lite svårt med matta läppstift just för att jag har så enormt torra läppar och ett matt läppstift gör inte det bättre. Detta läppstift ska göra läpparna ännu mattare och hålla längre. Jag har färgen ”Berry Babe” här. Dom kommer säljas exklusivt på H&M och sedan i vanliga butiker till våren.

lips

Ni ser på ”puss” bilden att läpparna blir väldigt torra, det är lite meningen men jag kan tycka det blir lite jobbigt. Men dom ger en magiskt fin färg, lätt att applicera och höll hela kvällen när jag testade dom. Det finns 10 färger att välja bland och kostar 129 kr.

Spring till H&M 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh! Det måste jag testa.
  Jag har också torra läppar men har börjat skrubba och efteråt smörjer jag med bepanthen (barnsalva) helt otroligt bra! Inte så glammigt dock?
  Saknar er tvodd hoppas den kommer tillbaka 2017?

  Mikaela 2016-12-04 22:12:27
  Svara
 • Fin färg! Men varför målar du så långt utanför läppkonturen??

  Lina 2016-12-04 16:17:31
  Svara
 • Har också torra läppar men By Terry har ett matt läppstift (rouge expert click stick). Får ingen torr känsla och läpparna ser inte fnasiga ut. Testa!

  Therese 2016-12-03 16:56:41 http://tezets.wordpress.com
  Svara
 • Jättefint! Skulle du säga att läpparna blir ännu torrare av det?
  Jag funderar på att sätta in hairtalk men undrar om det är onödigt att göra då jag bokat en resa till Thailand snart?
  Älskar din blogg!!!

  Maria 2016-12-03 16:52:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!