SÅ GÖR DU 80-TALS VÅGOR + MIN SKEVA DEJT

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni idag? Jag har precis varit på julbord med släkten och ska jobba lite innan jag ska åka tillbaka till Stockholm igen. Men jag tänkte visa er hur man lätt gör 80-tals vågor i håret med hjälp av en våg-tång. Under 2017 kommer volymen stå i fokus och den naturliga texturen kommer uppgraderas och jag ville visa er min version av den. Jag har alltid varit förälskad i stora, burriga, lockiga hår för att jag tycker personligheten kommer fram på ett mer positivt sätt. När jag bär denna frisyr så känner jag alltid mig mer glad helt enkelt 🙂

IMG_0308 IMG_0259 IMG_0287

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar när håret ser ”stripigt” ut efter styling. Om man har ett tunt/fint hår så kommer håret kännas 50% tjockare och fylligare. Ju tunnare hår man har desto mer volymgivande texturspray använder man.

Sen vad tycker ni om min skeva dejt? Det var så roligt att prata med er så jag hoppas ni gillade att jag pratade igenom hela videon. Ni får gärna säga om ni tycker jag tänker fel eller om det bara är en principsak just första dejten ute? För mig handlar det mer om att känna sig uppvaktad och att få känna sig kvinnlig. Så roligt ämne 🙂

IMG_0298 IMG_0285

Jag hoppas ni rockar denna look hemma och tången jag använde är från Babyliss och kostar 569 kr och ni kan köpa den HÄR (klick-adlink). PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Wow älskar din vlogg men vilken snubbe ha ha nä håller med dig till fullo! Stor kram snyggo

  Ida- inredning, mode och livet däremellan 2016-12-19 17:29:26 http://www.idior.se
  Svara
 • Håller så med dig angående dejten, han skulle verkligen ha betalat haha! Och sen med bion också, herregud! Och jättefint hår btw 😀

  Jennifer 2016-12-06 19:43:29
  Svara
 • Alltså det här är sååå snyggt, tack för inspo!!
  Håller med dig, överraskar man någon/säger att man ska bjuda ut den, så ska den personen betala. Det spelar ingen roll om det är ens mamma, syskon eller vem som helst. Säger man ”på fredag vill jag ta med dig till ett ställe!” så MÅSTE man stå för notan om inte personen man bjuder verkligen VILL dela eller betala någon del. Något annat är bara jättekonstigt!!

  Anjelika 2016-12-06 08:32:05
  Svara
 • Om han nu ska överraska och välja resturang, så tycker jag det är han som ska betala. Tänk om min budget inte räcker till den resturangen? Och ja speciellt eftersom du redan betalat bion osv. Jag har alltid varit sån att jag gärna betalar min del, bara jag får vara med och se till så att jag har råd med det 🙂

  Och ja, roligt när du pratar genom hela videon 🙂 Jag tappar lätt ”fokus” om det inte finns något att lyssna på har jag märkt, glömmer liksom bort att kolla.

  Pernilla S 2016-12-05 22:27:19 http://pernillasv.wordpress.com
  Svara
 • ÄLSKAR att du pratar om annat i ditt liv i dina stylingvideos! Tycker det blir så mycket mer personligt då, plus att du är så jefla skön. Tittade ju bara på denna just för att få höra om din skeva dejt!
  Jag är dock för att splitta på notan, antingen att man verkligen kör 50/50 oavsett om den ena käkat dyrare än den andre, eller att man bara betalar det man själv ätit och druckit och så. MEN om det är så att du redan betalat hela bion PLUS att det faktiskt var hans initiativ, att restaurangen var en överraskning för dig, så är det absolut han som ska betala! Den som tar initiativen till dejten bör betala, och om det är en dejt där man gemensamt kommit fram till val av restaurang borde man splitta.
  Min kille hörde den här videon i bakgrunden och var helt och hållet på din sida, han blev nästan förbannad när han hörde att du betalat för biobesöket och godiet utöver det också haha! När vi kör en sån dejt med ”två aktiviteter” (typ middag följt av bio) brukar vi köra att ena betalar för bion och andra för middagen sen, det är väl ändå rätt vettigt? Om det inte är så att en av oss vill skämma bort den andre och bjuda på hela kvällen… Aja.
  Om dejten suger balle brukar man få en skön historia av den iaf! Bara att börja samla på sig, finns ett x antal osköna människor där ute :))

  Ellen 2016-12-05 20:20:42
  Svara
 • Hahaha… Jag svimmar.. Klart mannen ska bjuda.. Det handlar om att uppvakta den tjej man gillar. Så omanligt med snåla killar. Och splitta notan är nästan ännu värre. Så ocharmigt. Ska man räkna kronor och ören då. Då hade jag hellre betalat hela middagen själv och tackat för mig och aldrig träffat honom igen. Vissa män har inge hyfs. Har man inte råd så hittar man på nåt annat. En promenad, plockade blommor mm är också romantiskt. Bjuder man ut en tjej så betalar man. Handlar inte om pengar utan om att uppvakta. Du borde sagt att han va snål när han frågade varför ni inte skulle träffas mer. Det kunde han gott veta… 🙂

  Katrin 2016-12-05 18:09:41
  Svara
 • Hahahah jag dör. Ja killen är skev och ja jag har varit där (det blev ingen dejt nr 2 kan jag säga)
  Klart att han ska bjuda på middag och om det är tight med pengar gör man väl något annat. Eller? Mycket ska man behöva vara med om. P.s. Ska plocka fram min vågtång, ditt hår blev skitsnyggt ??

  Sanna 2016-12-05 16:40:06
  Svara
 • HAHA du är så härlig! <3

  Angående middagen håller jag HELT med dig angående att killen ska bjuda om det var hans initiativ till hela dejt-nighten. Fy vad omanligt av honom!

  Amanda 2016-12-05 16:20:44 http://nouw.com/amandasvard
  Svara
 • Oj, sådär kan jag få mitt hår att se ut genom att göra ingenting annat är självtorka och rufsa till det. Dvs, ABSOLUT den frirsyr jag aldrig har, hahaha..Nej, här ska det vara rakfönat eller stora lockar på skallen. 🙂

  Annika 2016-12-05 13:35:50
  Svara
 • Hej Elin! Skitsnyggt med vågigt hår! Tror du att det passar även på en kortare frisyr, typ en lob till nyckelbenen? Blev helt förälskad i ditt hår här, men är osäer på om man ska införskaffa en vågtång om det inte blir bra pga för kort hår… Tack annars för en grym blogg! Du är bäst 😀

  Anna 2016-12-05 11:49:29
  Svara
 • Om det är i den situationen som du vara i, bjuder ut, överraskar med resturang osv tycker jag absolut att han skulle bjudit (samt att du skulle bjudit om det var ombytta roller). Om dock båda bestämt var de ska äta på första dejten tycker jag inte att det spelar någon roll vem som bjuder eller om det splittas.

  amanda 2016-12-04 22:34:46
  Svara
 • Åh, älskar oxå när håret är stripigt! Och bara älskar denna looken, så fin!

  Moa 2016-12-04 22:30:38
  Svara
 • Jag har varit med om att killen vänt sig till mig när servitrisen kommer och frågat lite halvt osäkert:

  ”Ville du.. bli bjuden.., eller..”

  Och då har jag behövt avbryta med och säga nej och att det är lugnt.

  Jag har också varit med om en kille som bjöd ut mig under samma premisser som du (jag visste inte var och hade bara blivit ombedd att möta upp honom på stan). Sedan ursäktar han sig med att han sparar pengar och att han gärna vill att vi delar notan. I sådana situationer är det bättre att inte säga något alls haha.

  Killar har blivit snålare!

  anonym 2016-12-04 21:36:56
  Svara
 • Hej Elin. Jag undrar vilket schampo du skulle redkomendera utav Redken extreme serien eller Kerastase resistance Bain force architecte serien försvagningsgrad 3-4. Om man har blonderat skadat hår? Skulle bli jätte tacksam om jag fick svar på denna fråga.

  Sara 2016-12-04 20:32:43
  Svara
 • Det blev riktigt snyggt, men det känns som att du är snygg i allt 😉
  Väldigt underhållande video som vanligt och angående dejten så kan jag ingenting annat än att hålla med dig. Om killen har tagit initiativet att bjuda ut dig, framför allt första dejten så är det precis som det låter, killen bjuder. Är det typ via dejtingsajt eller ett mer ”gemensamt beslut” på pub eller man träffas via vänner så tycker jag att man kan splitta notan. Ha ha, jag var tvungen att höra mig för med min egen kille, han tyckte det var en självklarhet att snubben skulle ha bjudit, skönt att han klarade det testet ;P

  Helen 2016-12-04 17:43:01
  Svara
 • Haha asså nej vilken pajas. SÅKLART skulle han bjuda när han bjöd ut dig och ville ta med dig på middag, så är det bara. Tyckte det var superkul att höra dina dejting-erfarenheter 🙂

  och en liten konstig fråga.. Men var har du träffat killarna som tagit ut dig på dejt? Jag är så trött på singellivet och vill börja dejta, men vet liksom inte var man hittar killarna? Haha.. Tack för en bra film!

  Linnea 2016-12-04 17:39:59
  Svara
 • Hahaha du är underbar!! Håller HELT med dig angående middagen. Har man bokat bord och har hemlig plats ska man INTE dela. Jag var på date med en kille som sa ”kan jag få bjuda ut dig på en drink imorgon?”. Jag hade inte så mycket pengar den tiden men tänkte att eftersom han sa just bjuda så…tja det var ju ok. Han menade verkligen EN drink ordagrant (!) för Sen tyckte han det var min tur att köpa nästa glas. SAY WHAAAAT?!?! Skratta eller gråta liksom… 🙂 Ja herre Gud…. Välkommen ut i dejtingdjungeln. Sjuk tillvaro kan jag lova 😉

  Therese 2016-12-04 17:34:12 http://tezets.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!