PRISVÄRD VOLYM SERIE

HEJ VÄNNER!

Jisses vilken träningsvärk jag har idag, men annars är allt bra. Hoppas ni mår bra denna onsdag. Jag tänkte tipsa er om en volymserie för tunt/fint hår. Märket heter Eleven Australia och är ett kända för att vara ”okomplicerade” och lätta att förstå sig på. Så för er som har tunt/fint hår och vill ha en enkel serie som gör att håret inte blir tungt – då är detta ett bra alternativ. Det jag främst gillar är priset, 179 kr styck för 300 ml är jättebra. Håret löddar, blir rent och doftar fräscht. Ni finner återförsäljare av produkterna HÄR (länk).

Dom gångerna jag ska styla håret inför något speciellt så använder jag oftast volymgivande schampo och balsam för jag vill ha så lite ”mjukgörande” ämnen från grunden som möjligt. Ett bra tips för er som inte får stylingen att hålla. 

IMG_0332

IMG_0329

Jag valde att lägga till en jättebra ”Blowout Spray” från Living Proof (klick-länk). Den skyddar håret upp till 220 grader och perfekt att föna med rundborste med. Den är lätt, ger en normal stadga och håret känns jätte-luftigt. Så är du på jakt efter ett bra värmeskydd som ger en bra luftighet, speciellt till tunna/fina hår så är denna ett hett tips 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Onsdag! Hihi

  Hanna 2016-12-08 01:29:45
  Svara
 • Jag letar efter produkter som gör att håret ser tjockare ut. I första hand vill jag ha en spray för torrt hår. Kanske man kan leta efter det här på din blogg. Eller har någon läsare ett tips skulle vara så tacksam mvh Maria.

  Maria 2016-12-07 15:11:36
  Svara
 • Hej Elin! Eftersom du helt enkelt är bäst på det du gör så måste jag fråga dig om kosttillskott får håret. Jag har ett självlockigt hår som är rätt så torrt och jag tvättar håret med produkter för torrt hår och använder inpackning ca 1 gång i veckan. Vad är din åsikt om kosttillskott för håret, funkar det och vilket av alla märken är bra? 🙂

  Mickis 2016-12-07 11:02:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!