BLONT HÅR (mörka bryn) ELLER?

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Alltså, imorgon ska jag och Celina spela in några fler poddavsnitt – jag vill bara släppa första avsnittet för er. Jag trodde inte det skulle vara så kul att spela in, jag är så van att sitta framför kameran när det kommer till inspelningar. Men nu inte behöva bry sig om hur man ser ut utan det handlar endast om rösten och personligheten – så coolt. 

Men hörrnii, jag fick en fråga igår om ögonbryn och blev fast framför Pinterest. Då kom jag att tänka på hur viktiga ögonbrynen är och att vi ser lite olika på om man är blond, hur mörka ska brynen vara?!

bryn

Det roliga var att när jag skulle försöka finna bilder på ljusa (blonda) ögonbryn så var det jättesvårt. Det känns som att bryn-hysterin har utrotat dom ljusa (obefintliga) brynen. Jag tycker ögonfärg och hudton spelar en väldigt stor roll här, klart det blir konstigt om KIM K skulle ha ljusa bryn till hennes mörka, bruna ögon.

bryn1

Vad tycker ni? Ska man ha mörka (re) bryn eller ljusare om man är blond? Jag tycker mörkare, alla dagar i veckan. Det som är positivt idag är att nästan alla har ombre vilket gör att du kan ha så mörka bryn som ändå smälter ihop med bottenfärgen.

IMG_1470

Kolla på mig, jag har alltid mörkare bryn. Jag tänkter oftast att brynen ska matcha den bottenfärg du har. Är jag mer slingad blond (mot botten) så väljer jag fortfarande mörkare bryn men inte lika mörka. Sminkar jag mig mer, mörkare ögonskugga osv så väljer jag också mörkare bryn – handlar om dagsform för mig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har naturligt oerhört ljusa bryn, knappt så att dom syns. Fram tills för några månader sedan så tog jag modet till mig och fick till Browbar för att färga dom. Det blir verkligen stor skillnad för ansiktet. –> https://www.instagram.com/p/BKyNEmgBpkA/?taken-by=guilly_ före & efterbild

  Caroline 2016-12-12 13:57:14
  Svara
 • Hej, jag tycker det är elegantast med tunna korthåriga bryn, rejält klippta och vaxat över och under.tycker inte det är fint med långa hårstrån i ögonbrynen, eller för breda. Färgen tycker jag är finast i den nyans man har i brynen i grunden, oavsätt hårfäg. Kram!

  annika 2016-12-09 19:23:56
  Svara
 • Jisses vad fint sminkad du är på denna bilden! Har du tips på någon bra foundation och concealer? Jag är inne på din blogg för första gången nu då det r möjligt att jag har missat om du tipsat om det tidigare. /Therese

  Therese 2016-12-09 14:35:29
  Svara
 • En aning mörkare bryn än håret tycker jag. Mina bryn är mörkbruna och jag ljusar upp håret en del vilket gör att kontrasten blir ganska stor. Men jag har blek hy så det passar bra enligt mig.

  ErikaJ 2016-12-08 20:34:52
  Svara
 • Snyggt med mörka men inte för mycket av det heller. Ser för hårt ut. Sen måste man ju trivas med dem. Lagom är bäst. Dom ska synas men inte ta över hela ansiktet.

  Maria 2016-12-08 17:37:04
  Svara
 • Jag är för mörkare bryn, men på mig själv blir det ett väldigt målat intryck så det är svårt att få till det bra. Har glest med strån i brynen, men fullt på skallen 🙂

  Annika 2016-12-08 11:23:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!