PODD INSPELNING

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Jag kom precis hem från en dag i stallet med min bästis. Jag behövde verkligen det idag, efter den här veckan så kändes frihet och frisk luft ett självklart val. Vi hoppade hinder med Torsten, han fick springa lös i snön och lyckan att få se honom så glad värmer hela mig. Nu ligger han som en död sill och sover, gubben.  Som ni märkte igår så försvann mitt inlägg pga av ”dom” har polisanmält mig. Jag tänker inte gå in mer på detta men inlägget kommer att komma upp igen (hoppas), vi ska göra några justeringar så det blir rätt. Ingenting kan få mig att tystas, för mig eget värde och för alla som varit med om samma sak.

Men under gårdagen när allt hände så var jag hos Celina och spelade in fler avsnitt av vår podd som kommer att släppas tills årsskiftet. Jag håller på mer info så länge, jag är så exalterad. Vi åt lussebullar, jag drack nog tre Redbull och hinkade kaffe. Man måste vara på topp när man spelar in podd har jag märkt. Eftersom man inte kan visa några miner eller ansiktsuttryck så måste allt komma ut ur munnen, haha.

IMG_0340 IMG_0335

Martin (Celinas hund) är så nöjd av att få vara med 🙂

IMG_0343

Jag kan ge er en liten ledtråd och vi ska inte starta en ”vanlig” ytlig skönhetspodd utan denna podd fokuserar mer på den ”smutsiga baksidan” av skönhetsbranschen. Spännande va? 😉

IMG_0404

IMG_0402

Ikväll kommer Felicia till mig och vi ska dricka vin och bara umgås – längtar. Hoppas ni får en underbar lördag vänner 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Du är en elegant, snygg, stark och framgångsrik kvinna. Du har slitit och jobbat hårt för att ta dig dit du är idag. Det svider i honom att se att du är så framgångsrik och han själv är en nolla. Avundsjukan brinner i honom. Alla män klarar inte av en stark och smart kvinna. Svaga män klarar inte av en riktig kvinna. Det är han som gjort fel, inte du. Vidrigt att de fortsätter bete sig illa, som att det som hände inte räckte. Äckligt beteende vad de sysslar med, men de förlorar på det i längden. What comes around goes around. Va stark och va dig själv! Styrkekramar!

  Katrin 2016-12-15 19:01:51
  Svara
 • Vad handlade inlägget om?

  Anna 2016-12-12 07:19:21
  Svara
 • Hej! Jag färgade mitt hår förra fredagen hos min frisör och efter två tvättar hade färgen släppt jättemycket. Vet du vad det kan vara varför den släppte så mycket ? Fick en ny färg nu i fredags och hoppas den inte släpper lika mycket. Älskar din blogg!

  Evelinn 2016-12-11 00:31:29
  Svara
  • Svar på Evelinns kommentar.

   Hej 🙂 Men gulle, tusen tack.
   Kan vara för att frisören inte låtit färg/toningen suttit tillräckligt länge eller att ditt hår är för slitet så färgen inte går in helt i hårstrået. Men hör med din frisör, hon/han känner ditt hår bäst. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-12-12 21:51:26
   Svara
   • Svar på Elin Johanssons kommentar.

    Hej, tack för svar men vi vet nog vad det kan vara. Vi tror att mitt vatten innehåller metaller så håret inte tar till sig färgen. Kram

    Evelinn 2016-12-13 21:56:25
    Svara
 • Det är ju väldigt uppenbart hur patetiska de två varelserna är. Tydligen kan de inte släppa taget om dig heller eftersom de är så brydda om vad du skriver också. Sådana hemska personer förtjänar varandra. Stå på dig, alla vet att du är bättre än dem!

  Sanna 2016-12-10 23:57:25
  Svara
 • Ursäkta, men polisanmäld!? Stå på dig, du är grym!!

  Hanna 2016-12-10 23:32:02
  Svara
 • Hej fina du ? Och tack för en helmysig blogg ?? Felicia vilket fint läppstift hon har ? Kan du kolla vad det är ??? kram

  Renate Edelsvärd 2016-12-10 23:31:14
  Svara
 • Fan så sjukt att du blivit polisanmäld! Stå på dig! Till de roliga sakerna: ser verkligen fram emot podden. Och vill bara säga att du verkligen är min inspo när det gäller hår. Jag älskar textur och har suttit och kollat på din youtube, och inspirerad av detta har jag varit så sjukt fin i håret i helgen (jag är nyklippt och färgad och har en fantastisk frisör så jag har en bra grund) och så har jag jobbat med textur. Slarvigt lockat hår… alltså så sjukt snyggt!

  Therese 2016-12-10 22:44:25
  Svara
 • Är sugen på att testa Alterna caviar shampoo och balsam. Funkar det till hairtalk och dess fästen?

  Tilde 2016-12-10 22:04:13
  Svara
 • Jag håller med föregående person. Du är så snygg och stark Elin.
  Vad fanns det att polisanmäla i det inlägget som försvann. Har vi inte yttrandefrihet här i Sverige? Du namngav inga personer.
  Sen tycker jag att du borde få ha ensamrätt till Torsten. Ditt ex förtjänar inte att få ha delad vårdnad av honom som han har betett sig.

  Maria 2016-12-10 21:32:29
  Svara
 • Hejja dig<3. Blir irriterad när jag tänker på att dom har polisanmält dig? Det är dom som är svinen. Fyfan blir arg. När kommer inlägget upp igen? 🙂
  Kram<3

  Rebecca 2016-12-10 19:55:01
  Svara
 • Alltså du är så snygg, stark och ödmjuk! En stor inspirationskälla! Massa kramar till dig bästa Elin <3

  Sophie 2016-12-10 17:41:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!