HUR BRA ÄR WELLA COLOR FRESH?

HEJ VÄNNER!

Jag hoppas ni mår bra. Jag har haft en underbar helg och valt att ta det lite lugnt med bloggen som ni märkt. Det är inte varje helg jag verkligen kan koppla bort det mesta. Men hur som, när jag ändå hade Felicia sovandes över här så frågade jag henne om hon ville ställa upp som test-kanin. Jag ville testa en semi-permanent color från Wella som heter ”Wella Color Fresh”.

IMG_0577

Jag har testat dessa lätt-toningar för jätte längesedan och jag kommer ihåg att den fäster sig hårt på blekta hår. Jag själv är livrädd att testa på mig själv eftersom jag har löshår (som drar åt sig mer) så jag tänkte att Felicia är den enda som skulle passa i ett kallt, (lite) blått hår – om den slår över 😉 

IMG_0424

Här är Felicia före toningen!

Det är alltså en lätt-toning som du masserar in i ett tvättat, handukstorkat hår. Nyansen håller upp till 10 tvättar och ska göra håret glansigt. Vi valde färgen 8/81 SILVER och den satt i 10 minuter. Ju mer intensitet du vill ha desto längre sitter du. Den här lätt-toningen kan vilken konsument köpa och är ett mer intensivare alternativ än t.ex inpackning med pigment.

IMG_0467

Här ser ni slutresultatet.

Den tog ingenting på dom varmare (ombre) partierna och håret blev blått på dom mest blekta partierna. I det här fallet så tycker jag inte det är så farligt för att Felicia passar så bra i grått hår, men om jag hade testat den i hopp om att håret skulle bli kallare blond och när jag tar bort handduken så är håret blått istället?! PANIK!

wella

Här ser ni för/efter och ja: den gör skillnad – men har du ett blekt, blont hår så kommer du bli blå. Är du sugen på produkten ändå så kostar den 159 kr och finns att köpa HÄR (klick-adlink). Det finns fler olika nyanser att välja bland också.

IMG_0473

Hur sjukt snygg är denna människa? Sen tänkte jag avslöja redan nu att jag gjorde en ”Step By Step” guide på hur ni med lob:ar stylar en snygg textur – kul va? Så glad att Felicia ville ställa upp som modell, gullhjärta. Jag vet att många har frågat mig om en step by step guide på hur man stylar en lob så håll utkik i veckan.

Ha en underbar start på veckan 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Elin! Snälla du kan du svara på denna frågan?
  Jag slingade håret för ett tag sedan och det har blivit en aning orange på de ”oslingade” ställerna. Kan jag köpa en revlon Color bomb? Isåfall vilken färg?
  Jag är absolut inte jätteblond utan mer mellanblond!

  Rebecka 2016-12-12 21:06:58
  Svara
 • Hej Elin!

  Dom där CF är superbra!
  Tänkte på blondinbella när jag såg din väns hår!
  Kanske en privat fråga men har du inte henne som kund längre?

  Vill avsluta med att skriva att gå in på din blogg varje kväll är det perfekta avslutet på en dag. Hoppas alltid det finns något att läsa.
  Saknar dina vloggar! Även om det blir en kort vlogg är det så kul att se haha. Likadant om det är en lång. Var inte vara rädd att vloggarna blir för långa. Du måste tycka det är jättekonstigt men så är det haha. Ser också fram emot eran podd! Du är en stor inspiration för mig i detta yrke ⭐️

  Du behöver inte publicera det här offentligt om du inte vill och såklart inte ett måste att svara på min kommentar heller ?

  Camilla 2016-12-12 20:38:39
  Svara
 • Fiint! Hur hade detta blivit på ett råttfärgat/ofärgat hår? 🙂 Vore kul att testa! 🙂

  Emma 2016-12-12 19:09:58
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Eftersom den tog mer på dom blonda/blekta partierna så tror jag det kan bli bra på ett ofärgat hår – alt ingen större skillnad 🙂 Men testa, den går ur efter några tvättar. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-12-12 21:48:03
   Svara
 • Modigt av vännen din, att ställa upp 🙂 tyckte att hår-resultatet blev fint men den färgen Felicia har på förebilden i topparna är obetalbart snygg!

  Till en annan fråga/fundering om du inte skulle ha något att göra någon gång ;P Jag har typiskt skandinaviskt hår, måånga hårstrån men väldigt fina och raka. Jag har alltid färgat/blekt för att få mitt hår torrare för att slippa se ut som ett smörpaket ett par timmar efter dusch/föning, men jag älskar min naturliga bruna hårfärg och vill inte ljusa upp det längre. Jag har prövat allt känns det som, enbart frisörschampo med volym, volume boost lift torrschampo etc, tvätta mindre ofta, balsam bara i längderna, flera djuprengöring b l a Davines , jag har helt enkelt väldigt fet hårbotten. Jag har följt dig i väldigt många år och har extremt hög tillit till dig som frisör och recenserare och har nu sen en vecka tillbaka givit upp sulfater och silikoner, allt vad det heter i produktväg, värmeverktyg och prövar helt uppgivet WO (water only) det låter ju väldigt logiskt när man läser om det.
  Vore väldigt kul att läsa om vad du som hårkunnig frisör tycker om metoden. Jag ska ge det ett ordentlig försök och se om mitt egna sebum kommer tillbaka och att mitt hår blir hanterbart igen.

  Helen 2016-12-12 17:42:01
  Svara
 • Galet snygg färg och vacker tjej!!

  Nathalie 2016-12-12 15:49:36 http://naatly.se
  Svara
 • Väntar med spänning på step by step guiden!!

  Hanna 2016-12-12 14:27:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!