BEIGE BLONDINERNA TAR ÖVER

HEJ VÄNNER!

GLAD LUCIA måste jag börja med att säga, jag hoppas ni mår bra. Det är bara bra med mig, jag är så stressad bara. Tänk att det är julafton om lite mer än en vecka?! Jag har inte ens köpt julklappar, haha – så standard. Har för mig att jag sa i början på november att jag skulle göra klart klapparna då, men icke. Har ni börjat? 🙂

Men hur som, jag ska kriga på salongen hela dagen idag och ville verkligen visa er ett magisk hår som jag gjorde på min fina kund Gabrielle. Jag är i hårfärgs-himmelen!

IMG_0597 IMG_0593

Det var längesedan jag gjorde en standard kall, blondin utan dom flesta vill bära beige/mocca blond. Som jag sa i ett tidigare inlägg så har jag börjat jobb upp ombre:n lite mer för att kombinera slingor och ombre. Det resulterar också till att ombre:n inte växer ner så fort, kunden kan alltså gå längre mellan färgningarna.

gabrielle

Jag är helt kär i denna ton, ni förstår inte 😉 Jag rekommenderar alla att välja en varmare nyans på håret, är du brunhårig eller väldigt mörk så gör det så mycket att tillsätta varmare pigment. Håret blir glansigare, hållbarheten blir bättre och en varmare ton matchar en vinterblek hy så bra. Jag ska också tillägga att Gabrielle har ett frizzigt, lockigt och rätt skört hår och det ser man inte skymten av i denna färg – eller hur?

Men hörrni, har ni hunnit fixa håret inför julen?! Eller väntar ni in i det sista? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ska till frisören nästa vecka men har panik över vad för färg jag ska ha. Du får gärna göra ett inlägg om fina mellanfärger! ?

  Moa 2016-12-13 17:43:43
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Vad roligt 🙂 Ett bra tips är att kolla in hashtags på Instagram. Jag hittar mycket inspiration på hårfärger där. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-12-13 22:56:12
   Svara
 • Hej Elin!

  jag har en fundering över inpackningar! köpte Pureology hydra whip som var ganska dyr men tänkte att då får jag en bra dryg kvalitetsinpackning.
  När jag sedan fick hem den såg jag att första ingrediensen var vatten och sedan kom någon alkohol. Min direkta fundering blev såklart vad det är jag har betalat för? märket?

  Hur ska man tänka när man köper inpackningar och tittar på ingredienslistan?

  kram!

  Johanna 2016-12-13 10:24:30
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Jag förstår. Jag har gjort flera inlägg om detta innan:
   DEL 1 – http://elin.metromode.se/2015/09/16/skillnaden-pa-frisorprodukter-och-vanliga-harvardsprodukter/
   DEL 2 – http://elin.metromode.se/2015/10/21/skillnaden-pa-frisorprodukter-och-vanliga-harvardsprodukter-del-2/

   Men i stort sätt alla produkter innehåller mest vatten/alkohol och resterande ämnen är dom viktigaste. Om vi tar t.ex Pureology så är dom helt veganska och innehåller inga silikoner, parabener eller liknande – det är väldigt bra produkter. Om man utgår från dom flesta kvalitét’s produkter t.ex schampo runt 300-500 kr styck så är dom dyrare utav en anledning.

   Du har gjort ett bra köp 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2016-12-13 23:02:32
   Svara
 • Älskar din blogg och läser den varje dag! Har du något tips för oss brunetter på hur man kan tolka den här trenden? Jag ska snart till frisören och vet inte riktigt vad man ska be om.
  Önskar jag vore blond när jag ser det här men vill inte ljusa upp håret för mycket då det slits en del.

  Kram!

  Natalie 2016-12-13 08:38:59
  Svara
 • Så himla snyggt!! Själv har jag typisk råttfärg så är rädd för att utväxten blir för tydlig. Har du något tips på färg för en råttfärgad ☺️ Ska fixa håret och flytta upp hairtalk på måndag wiii
  ❤️

  Mariana 2016-12-13 08:02:53
  Svara
 • Hej! vad ska man säga om man vill ha liknande hos frisören? Älskar din blogg! kram

  Yvette 2016-12-13 07:52:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!