Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRISYRER INFÖR NYÅR

HEJ VÄNNER!

Jag fick feeling igår och hamnade på Pinterest. Jag skulle först kika på höga ponytails, sedan blev jag besatt av glitterklänningar och därefter hamnade jag på olika dukningar inför nyår – känner någon igen sig?! Men hur som så hittade jag så fina frisyrer inför nyår som jag tänkte inspirera er med.

4

Jag tycker nyår handlar om ögon, läppar och kinder. Jag ser gärna att håret får dras undan och låta ansiktet komma fram mer. Självklart tycker jag man kan lägga lite extra krut på ett par fina örhängen 🙂 En låg/hög ponytail eller wet/backslick – dör så snyggt.

1

Jag sparade ner dessa bilder för jag kunde inte sluta kolla på dessa kvinnor. Då slog det mig att har du en lob: bär sidbena och sätt andra sidan bakom örat. En lätt textur men briljera med en killer-hårfärg (spring till frisören). Att sätta upp håret i en slarvig halvuppsättning (twist) är riktigt snyggt om du har långt hår. Om du inte har så långt hår så går det jättebra att sätta löshår (clips) som du bär den kvällen bara. Be frisören om hjälp så du får rätt färg och längd!

2

En mjuk top-knot (t.h) tillsammans med en hög krage, kan inte gå fel. Håraccessoarer är ett säkert kort om man t.ex inte vill bära stora örhängen. Sist men inte minst, stort och lockigt hår i en djup sidbena – wow. Den röda läppstiftet är ett självklart val!

Hoppas ni blev lite inspirerande. Nu ska jag kuta till salongen och ikväll ska jag på middag 🙂 Ha en underbar dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind