STEP BY STEP – SÅ STYLAR DU ENKELT EN LOB

HEJ UNDERBARA NI!

Hur mår ni? Det är fredag, som jag längtat efter denna dag. Jag ska till Emelie efter lunch och sätta om mina Hairtalk fästen, det har gått för länge nu. Jag har varken kunnat haft rakt, lockigt eller uppsatt hår sista veckan för dom sticker ut så mycket – haha. Men innan dess tänkte jag visa er hur ni stylar den super-trendiga lob frisyren. Som jag nämnde tidigare i veckan så lånade jag min fina vän Felicia (bryn-geniet) som modell, så otroligt snällt att hon ville ställa upp.

DU BEHÖVER:

Mousse i handdukstorkat hår (klick-adlink)
Fön (klick-adlink)
Rundborste (klick-adlink)
Locktång (länk-adlink)
Texturkräm (länk)
Torrschampo med stadga (länk)
Hårspray (länk-adlink) 

lob lob2 lob3

Detta är så enkelt och det enda som kan vara trixigt är att föna med rundborste själv men tränar man mycket så kommer det gå jättesnabbt att göra. Men tänk att rulla rundborsten mot botten och ut (som en C-rörelse). Locka sedan med en lite mindre locktång, jag använde en 26 mm. Lämna toppen utanför och spraya mycket torrschampo i hårbotten 🙂

LYCKA TILL FINASTE NI!

IMG_0548 IMG_0542 IMG_0544

Finaste vännen <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Åh, det här inlägget behövde jag, tack! Har en tjock lob som ofta känns för massiv, får inte den struktur jag önskar, med separerade slingor. Har svårt att välja produkter eftersom jag är överkänslig mot alla slags dofter, och lätt får migrän av schampo och spray. Tycker det är jättesvårt att hitta bra produkter utan parfym, och känner du till några blir jag verkligen glad över tips! Har flera gånger köpt produkter min frissa rekommenderat, bara för att konstatera efter första användningen att det också blev den sista, och det känns alltid tråkigt. Tycker ofta att doftfria produkter inte känns lika bra. Testar nu en för mig ny serie, No Nothing, men balsamet känns inte tillräckligt vårdande och sprayen är superhård, medan moussen inte riktigt känns som om den gör nån skillnad… tacksam för förslag!

  I 2016-12-17 06:54:56
  Svara
 • Tråkigt att du länkar till en borste som utgått ur sortimentet

  C 2016-12-16 20:24:02
  Svara
 • Perfekt tutorial, ska genast prova! Kommer ha snyggaste Lob:en i Sthlm ikväll ??

  M 2016-12-16 15:02:21
  Svara
 • Hej vackra Elin
  Efter att ha levt i ett 5 år långt förhållande som har bestått av misshandel , psykiskt och fysiskt makt missbruk och total förnedring har jag äntligen lyckats komma ur mitt helvete. En kväll när allt gick överstyr så fick polisen komma och sen har samhället hjälpt mej på alla sätt till ett eget tryggt liv igen. Detta har resultera i en övervikt för mej, jag har helt enkelt tröstätit och inte brytt mej om mitt utseende överhuvud taget. Jag som älskar mode kläder smink och hår.Har följt dej väldigt länge och älskar din blogg och yt kanal. Har drömt mej bort många gånger med hjälp av dej och din inspiration. Det jag nu skulle vilja fråga dej är hur du lyckades tappa din vikt? Vet ju att du tränar och skrivit lite om hur du äter. Men kan du inte göra ett ordentligt inlägg om hur du gått tillväga?? Åå vad jag önskar att gå ner i vikt, få fräscha till mej, kanske rentav vågar klippa av mitt hår till en lob som jag önskar men inte vågar!! Om jag börjar nu så kan jag kanske vara lite fin till våren. Jag har ju äntligen fått tillbaka mitt liv … Men jag hittar ingen ork el motivation. Du har ju gjort en fantastisk resa med ditt utesernde och jag är så glad för din skull och önskar jag kunde klara detsamma. All kärlek till dej och så önskar jag att du får en underbar jul ❤

  Maria 2016-12-16 09:02:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!