NU ÄR DET KLIPPT

HEJ VÄNNER!

Åh, jag är verkligen så glad. Igår var jag hos min underbara Emelie på Hairtalk Extensions och flyttade upp mina fästen. Jag gick för länge denna gång och Emelie bara garvade när hon såg mina fästen som hängde i bh:n liksom. Jag älskar att umgås med Emelie, hon är också från Norrland och hon är verkligen en enormt fin människa. Det blir bara bättre att hon är grym på hår också, ingen annan får röra mitt hår. Har några av er satt i Hairtalk?

IMG_0697

IMG_0698

Kolla in Emelie’s tröja? Jag måste haaaaa, den finns på Gina Tricot.

IMG_0701

Ljuset faller inte så smickrande direkt men här har ni mitt egna hår och ”skalle-per” med löshåret i bakgrunden – haha.

IMG_0733

IMG_0715

Jag förlänger alltid ca 3-5cm men nu kände jag att Emelie kunde klippa håret i den längd mitt eget är i. Jag tror till och med att hon klippte så pass mycket så lite av min längd åkte av. Jag älskar långt hår men nu när mitt egna hår är så långt så kände jag för att satsa på tjocklek och fyllighet 🙂 

IMG_0727

IMG_0731

Så sjukt nöjd, som vanligt. Nu ska jag städa iordning hemma för ikväll kommer tjejerna hit för middag och sedan ska tanten ut och röra på höfterna. Hoppas ni får en underbar lördag 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vart kommer dina stövlar ifrån? 🙂

  Sofie 2016-12-21 13:26:16
  Svara
 • Hejhej,
  Jag undrar om du skulle vilja färga mitt hår? Hur bokar jag tid? 🙂 Jag tonade håret själv för ett par månader sen, men det vill inte försvinna.. ser ut som en dassig råtta och skulle bli så himla glad om du ville hjälpa mig! Det blir så himla fint när du färgar och klipper! 🙂
  Med vänlig hälsning
  Lovisa

  Lovisa 2016-12-20 10:52:03
  Svara
 • Hej Elin! vill börja med att säga att jag älskar din blogg, du är så inspirerande och så duktig på det du gör! Jag har en fråga jag hoppas du kan svara på 🙂 Jag har världens tunnaste och plattaste hår, uppe på huvudet ligger det HELT slickat vilket är väldigt fult.. har gjort en förtjockning med hairtalk vilket jag är supernöjd med då mina längder nu är tjockare. Mitt problem är håret uppe på huvudet. Tunt, skandinaviskt hår med noll volym (enbart uppe på huvudet, längderna får jag lätt volym i) Har du tips på schampoo/balsam man kan prova för att få upp hårstråna från huvudet och få lite volym som funkar när jag har hairtalk? (Har provat Redken men det funkade inte) Andra produkter som kan hjälpa? Fön med rundborste fungerar knappt, och lyckas det håller volymen i någon minut innan det lägger sig slickat på huvudet igen.. Så tråkigt och jobbigt problem eftersom mina längder är lätta att få volym i! Vad ska jag göra? Hoppas du kan hjälpa mig!! 🙂

  Molly 2016-12-19 09:23:57
  Svara
 • Jag ska sätta i hairtalk i januari och är spänd över hur det ska bli utifrån vad man hört och läst. Har tidigare haft microringar som har suttit väldigt bra. Har tunt och fint hår så det är alltid med viss spänning man testar en ny metod och hur resultatet kommer bli.

  Anna 2016-12-18 11:56:45
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej 🙂
   Åh, vad roligt – du kommer älska det. Jag hade microringar innan jag gick över till Hairtalk och det är en enorm skillnad. Du kan söka på ”Hairtalk” i sökfältet i bloggen så kommer det komma upp massor med info. Lycka till med ditt nya hår. KRAM

   Elin Johansson 2016-12-25 23:35:56
   Svara
 • Hej! Jag har hairtalk och jag älskar det men har ett problem med att fästena glider ifrån varandra dom sista veckorna. Blir väldigt klistrigt och det kliar mycket. Jag använder bara hairtalks produkter och har bara balsam och inpackning i längderna. Däremot blir mitt hår väldigt fett snabbt. Kan det vara det som löser upp limmet?? Har du varit med om detta antingen på dig eller på dina kunder. Jag flyttar upp fästena var 7:de vecka 🙂
  ❤️❤️❤️

  Mariana 2016-12-18 08:24:38
  Svara
 • Alltid lika snygg!?
  Måste bara rådfråga dig, om man har HELT ofärgat/slingat hår, helt naturlig färg och vill få ljusare men inte vågar inte färga pga har tappt SÅ mycket hår senaste 2 åren och det nu börjar växa ut (och inte trillar av förhoppningsvis). Min hårfärg var kritvit som liten och nu när jag är 20 är det nästan brunt (det är blont ovan och framtid men baktill och under är det sjukt mörkt), vill föralltid vara blond hehe, vågar jag slinga håret? Får även eksem lätt i hårbotten och har lyckats stilla det i snart 3 månader. Tycker du jag bör vänta tills allt de hår jag tappat växer ut eller köra? Har lockigt, lite frizzigt och torrt hår.
  Du äger!!
  Kramar Julia

  Julia 2016-12-17 20:51:39
  Svara
 • Mycket bra val, med fylligheten! Vrålsnyggt!

  Helen 2016-12-17 16:16:13
  Svara
 • Åh vad fint det blev! Jag ska troligtvis sätta i hairtalk men vet inte när.

  Evelinn 2016-12-17 13:39:07
  Svara
 • Absolut snyggaste längden på håret, ser så fräscht och fylligt ut!

  k 2016-12-17 13:32:45
  Svara
 • Hej Elin. Jag har också hairtalk och har efter att ha sett ditt hår bestämt mig för att gå till Emelie nästa gång de ska bytas ut. Hur gör du när du flyttar upp fästena. Klipper du ditt eget hår någonting, eller flyttar du bara upp fästena och klipper till hairtalkhåret? Om du inte klipper ditt eget hår, blir det inte väldigt risigt då?

  Isabelle 2016-12-17 13:15:31
  Svara
 • Snyggt!

  ErikaJ 2016-12-17 13:03:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!