Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN KVÄLL

girls

HEJ VÄNNER!

Jag mår inte helt sprudlande idag kan jag säga. Igår hade jag en av dom bästa kvällarna på extremt länge. Jag hade mina tjejer över hos mig och vi åt tacos, spelade in en challage (kommer på YT nästa vecka), dansade till gamla låtar och pratade om allt och ingenting. Vad skulle man göra utan sina vänner?! Jag skulle inte kunna leva en dag utan dom.

Vi dansade hela natten lång och jag kom hem runt halv 4 inatt, magisk kväll. 

Processed with VSCO with a5 preset

Vaknade efter 11.00 och lagade en scones-brunch och har precis börjat kolla på den norska serien – SKAM. Har någon av er kikat in den? Just nu är vi på avsnitt 4 så ska ge den lite mer tid 🙂 Jag ville bara kika in och säga hej, hoppas ni får en mysig kväll! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så roligt & mysigt! ? Jag har sett 2 säsonger av Skam, hörde den tredje säsongen skulle också komma på svtplay i januari! 😀

    Moa 2016-12-18 20:11:28
    Svara
  • Ååh, Elin jag håller verkligen med dig. Vad skulle man gjort utan sina vänner egentligen?;) Men jag har en fråga till dig, vet du något knep för att tvätta ur en toning snabbare? Tonade nämligen håret idag ( intensivtoning )med en toning från loreal som skulle bli mörkblond, men mitt hår blev mörkbrunt! Jag hade ofärgat hår innan i sandre typ. Det bruna är ganska nära ”råttfärgat” så jag vill verkligen tvätta ur det så mycket som det går så snabbt som det går. Om du( eller någon annan som läser detta ) har några tips på hur man tvättar ur en toning snabbare så får ni gärna svara på denna kommentar! Tack på förhand! // Jonna

    Jonna 2016-12-18 19:31:29
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson