SALTVATTENSPRAY/SCHAMPO FÖR KILLAR

 

Innehåller ad-links

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Vet ni, jag vet att det är många som behöver tips på produkter som passar era kära killar. Mina kill-kunder går mer år saltvattensspray eller wax-spray än vanligt hårwax. Jag tror även killarna vill köra på en mer ”naturlig” look än den stenhårda, slickade kontorsfrillan. Det är snart julafton och har ni inte hunnit med att köpa någonting än så här kommer mina tips. Jag har satt ihop ett collage med mina favoriter när det kommer till hårvård till killar. Det är bara klicka på produkterna så kommer ni in till mer information 🙂

– Redken – Waxblast (klick-adlink) använder jag både till tjejer och killar, den är helt magisk. Jag älskar både SP schampot (klick-adlink) samt Redken (mint) schampot (klick-adlink) , för visst ska väl karl din få ett eget schampo?

– Det saltvattenspray som jag märkt passar bäst på killar är R+CO Rockaway Salt Spray (länk-adlink) och Ogx Moroccan Sea Salt Spray (länk-adlink) som doftar så gott och du själv kan sno.

– Sedan tycker jag det är jättebra att ha ett djuprengörande, detox schampo för en kille att ha hemma. Dom använder så mycket produkter och det är bra att tvätta igenom håret då och då med ett detox schampo. Jag tycker Redken – Cleansing Cream Shampoo (länk-adlink) som också hjälper till att ta bort koppar, järn, hårda vattenmineraler och stylingprodukt-rester.

Oftast går inte killar och köper rätt och bra produkter så det är superbra att hjälpa dom lite på traven i jul 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!
  Superbra inlägg! Toppentips 🙂
  Jag önskar dig en härlig jul och hoppas och tror att nästa år blir riktigt bra för dig!!!
  Stor julkram

  Christine 2016-12-22 07:08:20
  Svara
 • Vad tråkigt att du får det att låta som att killar är clueless och inte har någon aning om vad de ska köpa. Även om du skriver ”oftast” så låter det väldigt negativt. Min kille köper alltid helt rätt produkter och har oftast mer koll än mig, och jag har stenkoll, så det här att ”killar inte vet något om skönhet” tycker jag är väldigt passé.

  Josefin 2016-12-21 10:19:23
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej!
   Jag ser ingen negativ ton alls i det jag skrev 🙂 detta inlägg var bara en hjälp på traven. Killar är grym på skönhet idag än tidigare.

   Elin Johansson 2016-12-21 10:43:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!