SNAPSHOTS FRÅN MITT HEM

HEJ BÄSTA MÄNNISKOR!

Jag tänkte slänga ihop en ny flyttvlogg snart (efter jul), vad säger ni om det? Jag har ju köpt massor med nytt och börjar få iordning rätt bra här hemma. Ni förstår inte hur skönt det är att min egna hem börjar ta form. Detta år har varit det värsta på alla plan men jag har vunnit tillbaka mitt liv på samma gång. Jag umgås betydligt mer med mina älskade vänner, jag gör så mycket mer saker privat och min karriär bara bubblar uppåt. Mitt bolag går bara bättre och bättre, jag har köpt min helt egna lägenhet vid 26 års ålder och jag är så tacksam. Jag har kommit med insikter som jag aldrig tänkt på tidigare och jag uppskattar ER mer än någonsin.

Ni är en enorm stor del av mitt liv och som ni stöttar mig, uppskattar mig, lyfter mig när jag behöver och att jag vågar vara mer personlig än jag någonsin har varit är en stor vinst för mig. OBS: Jag tänkte göra en års-resumé till slutet på detta år och jag tänkte fråga er om ni vill att jag gör ett inlägg med tillbakablickar och text eller om ni vill att jag bara sitter ner och pratar i en video? Hojta till vad ni tycker skulle vara roligast 🙂 

IMG_0768 IMG_0764

Jag är helt kär i min lilla julgran som jag köpte på Interflora. Som ni märker så älskar jag dansk design, grått och kalla färger. Jag har kontakt med en konstnär som ska göra en KABAAAM tavla som ska sitta längs stora/långa väggen – då kommer det bli färg vill jag lova.

IMG_0771 IMG_0769

Jag köpte fårskinn till stolarna och dom är så sköna att sitta på 🙂 Sedan satt jag länge och funderade på vad jag skulle ha över soffan. Men efter mycket om och men så valde jag två så fina tavlor som jag är helt kär i. Anledningen varför jag valde en ”hylla” var för att jag har hittat en bild på Pinterest där dom har stylat så fint med just en ”hylla”. Jag ville inte bara blaffa upp två tavlor utan jag vill piffa runt om – men det är nästa steg. 

– Stolarna är från HAY och ni finner dom HÄR (länk-adlink)
– Bordet är från Department och det finner ni HÄR (länk-adlink)
– Marmor byrån är från Bolia och det finner ni HÄR (länk)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vill verkligen se en flyttvlogg! O årsresumen ska definitivt göras i filmformat, du gör dig bra i vlogg ? god jul!

  natta 2016-12-20 21:23:34
  Svara
 • Röstar på video helt klart. Du är så himla bra o dona vloggar, känns mer personligt och genuint. Du är en fantastisk person, stark som få och med båda fötterna på jorden! Kram

  Åsa 2016-12-20 21:08:35
  Svara
 • I video såklart 🙂

  Sissi 2016-12-20 13:09:06
  Svara
 • Jag är sååå nyfiken på inlägget du skrev om ditt ex som togs ner, kommer det upp igen haha?

  Linn 2016-12-20 09:40:43
  Svara
 • Jag vill verkligen inte förolämpa eller kritisera dig utan känner igen mig i sitsen du sitter och kan relatera till smärtan. Den är obeskrivlig. Vet att du absolut inte har kommit med frågan om tips o ibland är de det absoluta värsta som finns. Folk som kommer med råd när man inte bett om de. Men den här tanken har ploppat upp i mitt huvud varje dag i flera veckor o tänker att de är ett tecken. Känner du till ordet resentment? Harm på svenska? Att återkänna något. Om någon skadar eller förargar oss så kanske vi blir ledsen eller så men släpper de fort. Att harmas på ngn eller något är att återvända till de som hänt i huvudet och känslan av ilska eller sorg återvänder. Åter-känna. Vilket inte är något konstigt alls men de är som en ryggsäck med stenar, de är tungt och sjukt jobbigt. Att harmas eller hata ngn är som att dricka gift och hoppas fienden dör. Det skadar oss enormt mkt. Jag tänkte då bara komma med de enda som faktist hjälper mig i dom här situationerna. Att be för dessa människor som skadat mig. Jag ber till Gud/universum/vad som helst som känns bekvämt eller helt enkelt ser de som affirmation och säger då högt: jag önskar att ….. ska få allt det jag önskar i livet. Jag önskar att hen får: sinnesro, kärlek, ekonomisk frihet, fina relationer osv osv. Och i början menar jag de inte ens. Är så arg. Men jag gör de varje kväll. Tills jag inte längre är arg på dom. Känner nästan kärlek tilll dom. Iaf sympati. För det är ju synd om dom. Det här kan va de sista du vill göra men om du vill prova en andlig o enkel lösning så har det här verkligen funkat. Det betyder inte att de människor gjort mot dig är ok, eller ens rättvist. Att du måste umgås med dom eller tycka om dom. Bara att du slipper ha de i huvudet o kan va helt fri. Det sista jag vill säga om dessa två människor som skadat dig är: personer som mår bra skulle aldrig nånsin skada en annan människa. Mår man bra finns de inte i oss att vilja skada någon annan. Det betyder att dessa personer inte mår särskilt bra. Annars skulle dom gjort annorlunda. Så de beror inte på dig, de beror på dom. All kärlek till dig Elin och vilken inspiration du är för alla oss frisörer men framförallt unga kvinnor som har stora drömmar men inte vågar satsa på rädsla och jantelagen. Du är beviset på att de går. Stor kram ❤️

  Jonna 2016-12-20 09:38:14
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Hej. Jag har också blivit sårad av två personer för cirka ett år sedan. Det handlar inte om någon kärleksrelation utan snarare vänskap.
   Jag tycker det du skriver är intressant. När det precis hade hänt var jag så arg, och så ledsen. Jag kokade inombords, tänkte på dem hela tiden, ville förgöra dem.
   Och självklart mår man inte bra om man behandlar en annan människa illa. Det är väl synd om dem på något plan. Men det är mer synd om mig.
   Det jag tycker är läskigt med att släppa den ilskan är att de kanske aldrig kommer fatta hur vidrigt de betett sig. De stänger ute det de gjort mot mig och låtsas för sig själva att de är bra människor. Jag vill inte låta dem tro det.
   Sen tar det ju tid att glömma. Jag kan tänka på dem idag utan att mitt hjärta slår snabbare, men jag kan inte släppa det de gjort. Men, det har gått ett år. Om ett år till kanske jag kan tänka som du. Men alltså haha, några böner kommer de inte få. Inte av mig. Kram!

   Kris 2016-12-20 13:22:49
   Svara
   • Svar på Kriss kommentar.

    Heej. Kul att du läste o svarade ☺️ Nee, jag förstår absolut hur du menar. Jag hade en situation som hände när jag va runt 16 år o min bästa vän svek mig. Jag va så arg. Smärtan va hemsk. Hade inte funnits en tanke på att be eller tänka nå sånt då. Sakta men säkert, vet inte hur dock, accepterade jag vad som hänt. När jag slutade kämpa o vilja såra tillbaka utan bara på nått sätt förlikade mig med vad som hänt vart jag fri. Hon är än idag min bästa vän och jag litar på henne som jag gör med min familj. men de finns en film som heter Unbroken. Filmen i sig är ganska tung o definitivt ingen feelgood film men budskapet om förlåtelse är fantastisk. Sen är de en sann historia vilket är inspirerande. Jag kan absolut inte sätta mig in din smärta för den är din. Men jag förstår. Jag tycker du förtjänar att va helt fri. I både kropp och själ. Nånstans blir såren ärr, dom blöder inte längre men man har kvar dom som påminnelser liksom. Om hur stark man är. Att man klarar mer än vad man tror och att man är en krigare. kram på dig ❤️

    Jonna 2016-12-20 20:55:11
    Svara
 • Jag föredrar bilder och text 🙂 är lättare att fokusera på att läsa och då kan titta på alla fina hårfärger du har gjort genom året

  Kristin 2016-12-20 07:58:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!