VLOGG – FÖLJ MED TILL SALONGEN + NY DEJT?

HEJ UNDERBARA MÄNNISKOR!

Jag lyckades ladda upp bloggen imorse så här kommer den. Ni får hänga med på salongen hela dagen och lite nervositet inför en kvällsaktivitet 😉 Det är många som frågat efter en flyttvlogg och jag kommer bjuda på den efter nyår, så taggad inför det. Hoppas ni får en underbar kväll såhär innan julafton, jag är väldigt glad ändå – första julen som singel på 5 år. Jag har Torsten, familjen och alla runt omkring – älskar jul just nu. Hoppas ni gillar videon så hörs vi imorgon när det är JULAFTON! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Elin, don’t keep us hanging! Klart vi vill veta hur dejten gick! ?

  Frida 2016-12-26 13:55:49
  Svara
 • Vatten har du köpt dina rosa hårklämmor ifrån? Jobbar också som frisör och klämmor är ju något som ständigt försvinner! Och rosa har jag inte sett någonstans!

  Gabriella 2016-12-24 12:39:46
  Svara
 • Hej, jag har blekt mitt svarta hår hemma och resultatet blev tuggummihår. Ja det va sinnessjukt dumt men nu är det gjort. Har köpt redkens blåa serie och använder anti snap, cat och schampoo/balsam. Använder kerastases inpackning för extremt slitet hår och sedan redkens blåa.
  Nu till problemet. Va till en frisör som klippte bort det värsta. Sedan gick jag till en annan för att tona håret (knallorange innan). Nu, en månad senare tycker jag håret är SÄMRE. Hur är detta ens möjligt? Förut va det enstaka delar av håret som va tuggummi (när det är blött) men sist jag tvättade det va HELA håret tuggummi. Det har liksom ”krupit uppåt” och resten av håret som va i okej skick innan har blivit tuggummi det också. Jag använder inget som sliter eller så. Vad sjutton händer? Har en återbesökstid till frisören om en månad för klipp+toning men vet inte om jag vågar gå tillbaka. Vad sjutton ska jag göra? Måste jag klippa av håret så det är 3-4 cm långt som mest? Förstår inte varför det blivit ännu sämre. Kan olaplex hjälpa såhär i efterhand?

  Angelica 2016-12-23 18:04:14
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   ja talar för mig själv men mitt hår blev liknande när ja blekte hos frissa med olaplex. ja sluta me olaplex helt o nu återhämtar sig håret.. lite lustigt tog olaplex för att få bättre hår men de blev fnasigt tog hårvitaminer och fick dålig hy.. och innan detta normalsletet och porslin hy.
   ja vet att alla hår inte funkar me olaplex de kan bli fel kemi ibland. antingen super eller inte bra.
   jag är ingen frissa… men hemmablekning från svart…. ja lider me dig..du kanske behöver ett annat balsam/inpackning? mitt hår har blivit mkt starkare av maria nila structure repair. använd mkt värmeskydd undvik annars platttång etc använd färgbomb för nyansering hellre än att behandla de mer tills ditt hår byggt upp sig. Kanske blev frisörbesöket de som fick bägaren rinna över. alla hår har en gräns? hoppas du får tillbaka ditt hår. man kan inte mer än lära sig av sina misstag! kraam /en elinläsare

   emma 2016-12-23 22:57:57
   Svara
 • Underbar vlog! Hoppas dejten gick bra!Läst din blogg i flera år och den har aldrig varit bättre!! Älskar blandningen nu!! God Jul fina Elin!

  linda 2016-12-23 15:45:42
  Svara
  • Svar på lindas kommentar.

   Men åh, vad glad att du säger så 🙂 Tusen tack och tack för att du hänger med mig år efter år – uppskattar det så mycket.
   God Fortsättning

   Elin Johansson 2016-12-25 23:31:53
   Svara
 • Hur gick daten!? 🙂

  Jessica 2016-12-23 15:30:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!