MIN JUL

IMG_1000

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Har ni ätit nog? Har ni fått några fina julklappar? 🙂 Jag är så mätt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har nog inte längtat efter Emelie (min PT) så mycket som jag gör nu. Jag älskar julmat men problemet är att man äter så mycket, blandar saker i magen som jag annars inte äter. Jag väljer inte bort någonting bara för att jag lever ett hälsosammare liv utan jag äter det jag blir bjuden på. Det är jul – kärlek, mat och sötsaker!

IMG_1023 IMG_1022

Mamma hade gjort helt magiska laxrullar på tunnbröd, lax, pepparrot och dill – rekommenderas starkt. 

IMG_1025 IMG_1028

Älskade ungar!

IMG_1024

Pappas köttbullar skulle jag kunna äta varje dag! 

Jag hade önskat mig ett överkast i sammet som jag har dreglat över ett tag – och nu fick jag det. Fick även saker till hemmet och lite smått och gott. Det är så svårt att önska sig saker när man är vuxen, tycker inte ni det?! Jag köper det jag vill ha och jag tycker det är mycket roligare att ge andra. Men jag blev så glad över det jag fick och för mig handlar julen mer om god mat, umgås med sina nära och kära samt att barnen har det bra.

IMG_4942-2

Vi var i Hille kyrka på dagen och satte ljus på gammelfarmor/farfars grav. 

IMG_4963-2

Sedan gjorde vi någonting som jag aldrig gjort – vi var på midnattsmässa kl 23.00 på julafton. Jag måste säga att det var så otroligt fint och julstämningen var på topp. Fantastiska sångare och kyrkan var fullsatt, rekommenderar jag starkt att göra på julaftonskvällen.

IMG_4960-2

Även Torsten fick julklappar 😉

torsten

Även om julen är för barnen så måste jag säga att lyckan att ha djur hemma är fantastisk. Nästa år ska väl aset ha honom så då drar jag utomlands, kommer inte klara en jul utan Torsten 🙂 Men nu kommer bloggen återgå till det normala, jag har videos och massor med bra material att komma med så nu kör vi in i kaklet tills året slut.

PUSS & KRAM!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tänkt på det där med Torsten, står ni båda på alla papper? Känns som det är jobbigt för han att flytta fram & tbx osv, om du på något vis kan få det till att du själv vill ha han. Klart att du säkert redan försökt, fyfan lider med dig asså:(

  Michaela 2016-12-30 23:05:55
  Svara
 • Vad fin han är med rosett runt halsen så söt ha det bra.

  Maria 2016-12-27 05:19:49
  Svara
 • Känns det inte konstigt ändå att ha levt med en människa i flera år och som man älskat högt å allt … men sen en dag så är den personet ett as.

  Är personen då bara two faced eller hur klarar personen att spela någon eller hur går det till? känner du dig någon gång lurad eller kan du se tillbaka på er tid tillsammans å ändå tycka det var fina tider?

  sandra 2016-12-26 14:39:08
  Svara
 • Vi har diskuterat att vara uppe i ottan och gå till kyrkan. Verkar så stämningsfullt
  Men alla vill sova. 🙂

  ErikaJ 2016-12-26 12:19:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!