TIPS PÅ RESEFÖN – ghd travel-dryer

 

 

IMG_0909

#pressbud

HEJ FINISAR!

Jag har längtat efter att få hem denna resefön från ghd och precis innan jul kom den. Det jag gillar är att den är lätt och den torkar relativt snabbt för att vara en resefön. Jag använder thd’s fönar (dom stora) både hemma och på salongen så jag hade stora förväntningar. Det jag också tycker om är att den går att fälla ihop – dom flesta resefönar är små men inte alla går att fälla ihop. Det kan kännas lite plastig men håret blir torrt och jag känner ändå att den är från ghd.

IMG_0912

Den tunga biten är att du kan välja mellan 240v samt 120v för att du ska kunna använda den i hela världen, hur smart? Två hastighet/värmelägen samt en sladd på 1,8 m.

IMG_0911

Ett plus att den också har en snygg design 🙂 Den kostar 750 kr men just nu ligger den på 599:- hos Bangerhead (klick-adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Min fön gick precis sönder, så jag har lite panik och tänker klicka hem en från ghd.

    Jag funderar på ghd aura, då jag är nyfiken på beskrivningen att det ska gå att styla enskilda hårpartier utan att blåsa på håret runtomkring av misstag. Samtidigt så verkar ghd air så bra då den ska torka snabbt och finns i fina färger. Jag är inte så bra på att styla håret med fön och hårborste, så därför tänkte jag att kanske ghd aura skulle passa mig bäst, men samtidigt verkar ju ghd air vara en storsäljare. Behöver man en sån där tratt med piggar? Den verkar bara gå att köpa till ghd air.

    Har du erfarenhet av båda de här? Vilken rekommenderar du? Jag skulle bli väldigt tacksam över ett gott råd från dig och tack för en underbart inspirerande blogg!

    Linda 2017-01-02 17:04:29
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!