3 MINUTE BROWCHALLENGE

HEJ FININGAR!

Jag hoppas ni mår bra. Vet ni, för ett tag sedan spelade jag in med challenge tillsammans med min fina vän och bryn-geniet: FELICIA (@browfelicia) på Instagram om ni vill kika in henne. Jag har inte gjort några challenge’s tidigare så detta fick bli min första och GUD vad kul det var. Vi skulle fixa oss inför en utekväll så jag tyckte det passade bra att spela in då 🙂

Vi har alltså tre minuter på oss att fixa våra bryn. Jag lägger mellan 10-15 minuter på mina bryn varje morgon så ni kan ju räka ut hur det gick. Sen att sitta bredvid ett bryn-geni ökade inte direkt min odds 😉 Ni får kika på videon och avgöra hur dom blev, haha. Jag hoppas ni gillar videon. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Bra jobbat! Vad är det för highlighter du använder?

  Sara 2017-01-05 14:11:54
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack 🙂 Den är från Tromborg: http://elin.metromode.se/2016/12/26/tips-pa-basta-highlighten/
   Kram

   Elin Johansson 2017-01-08 14:39:47
   Svara
 • Hej!
  Vilken härlig video ni gjort!! Ni är så snygga!!
  Jag undrar vad som är en bra bryn produkt för mig som inte har så mycket hår på mina bryn? Jag har tunna och få strån på sidorna.
  Tack för en mycket inspirerande och underbar blogg!! Kram Malin

  Malin 2017-01-04 15:15:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!