Marc Jacobs Beauty – Up All Night

IMG_0900

#pressbud

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni idag? Jag jobbar hemifrån denna vecka och ska även på podd-inspelning tors och fredag. Jag tog denna vecka bort från salongen dels för att få lite ”ledigt” från ett heltidsjobb samt hinna jobba utan mycket på datorn. Men jag vill tipsa er om en limited edition box från Marc Jacobs Beauty som heter ”Up All Night Five-Piece Petites Le Marc Lip Crème Collection”. Det är en fin väska som innehåller fem bästsäljande läppstiften från Marc Jacobs Beauty.

IMG_0902

Det går att ta ut innehållet och använda som clutch eller sminkväska – jag använder den som sminkväska.

IMG_0895 IMG_0894

Jag använde färgen ”Slow Burn” (creamy nude rose). Det jag tycker om med läppstiftet är att dom är så krämiga och för en gångs skull torkar inte mina läppar ut. Boxen/väskan kostar ca 400 kr och finns på Sephora. Jag vet inte hur länge just denna kommer säljas men jag tror den ska finnas kvar på Sephora, om inte så går läppstiften att köpa separat 🙂 PUSS PÅ ER! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej fina och tack för världens bästa hårblogg! Blir alltid lika glad och inspirerad när jag kikar in här 🙂

    Jag har ett litet ”brådskande” ”problem”, haha. Efter att ha sparat ut mitt hår i två år (toppar det en del själv för att det inte ska se helt kasst ut) med flit, mycket för att se hur långt det kan bli, fick jag igår en snilleblixt och kom på att jag ville klippa en lob! Fyllde nyss 25 och ville ha en makeover liksom. Så jag fick en tid imorgon hos en frisör men har redan börjat få kalla fötter. Vill ju fortfarande ha jättelångt hår, kommer inte ha råd att förlänga om jag skulle ångra mig (fattig student) och är rädd att min hårkvalité bara kommer bli sämre ju äldre jag blir så att jag ”missar” min chans att få naturligt, långt svall om jag klipper av det nu. Vad tycker du, är jag lite för nojig och borde bara köra på? Eller borde jag skippa lob denna gång och bara göra en mindre förändring?

    Kram!

    Micaela 2017-01-03 12:13:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!