ON FLEEKPODDEN – FÖRSTA AVSNITTET

onfleek

HEJ VÄNNER!

Åh, som har väntat på att publicera detta inlägg – PODDEN ÄR UTE! I det första intro-avsnittet kommer ni får lära känna oss lite bättre och vi presenterar även podden. Varje avsnitt kommer komma ut på onsdagar och dom kommer vara ca 1 timme långa. Vår Podcast hittar du på Podcaster (länk). Har ni frågor som ni vill ha besvarade i podden är det bara att kommentera på vår Instagram eller på vår Facebook (@onfleekpodden) KLICK. Lyssna, dela, reagera och häng med oss när vi tar er igenom skönhetsbranschens alla olika sidor 🙂

Vi hoppas att ni kommer tycka om podden och vi har så mycket roligt att bjuda på kommande avsnitt. Är det något eller vill ni ställa frågor så är det som sagt bara att kommentera – SÅ EXALTERAD!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Kan inte ni prata om kärlek både negativt och positiva saker. Om att få sitt hjärta krossat? Hur ska en pojkvän/flickvän bete sig? Vad är okej och intE? Tips för att få förhållande att funka? Vart går gränsen för otrohet? osv osv. 🙂

  anonym 2017-01-05 16:53:48
  Svara
 • Så spännande att lyssna på de andra poddarna! Jag har aldrig tidigare lyssnat på podd, men er kommer jag absolut följa 🙂
  Lycka till!
  Kram

  Jennifer 2017-01-04 22:58:34
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag har fått tips om
  En frisör i Skåne som använder blekningslera för att bleka håret.
  Har du någon aning om denna ekologiska lera sliter mer eller mindre än ” vanlig ” blekning?
  Finns det överlag någon vetenskapligt bevisad metod som är skonsammare än de andra?
  Jag vill gå från rödblond till askblond och har nästan aldrig gjort någonting med mitt hår tidigare. (förutom blekt med citron samt tvättat med ett silverschampo från kicks som gjorde håret strävt och utan någon som helst effekt)

  Mia 2017-01-04 18:52:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!