1 ÅR TILLSAMMANS IDAG

emelie

Här kommer två risiga bilder från mobilen men jag brukar inte ta med min kameran till gymmet, haha. Vet ni, jag och Emelie firade 1 år tillsammans idag. Jag kommer ihåg för ett år sedan hur nervös jag var för att träffa Emelie första gången, jag trodde hon skulle skälla på mig och jag visste så väl hur illa jag behandlat min kropp. Jag ville inte få skäll, jag ville få hjälp och vägledning till att förbättra och skapa en hållbar livstil som gör att jag orkar jobba så mycket som jag gör. Vikten i sig har jag aldrig brytt mig om, eller det har inte varit mitt fokus nummer 1. Det är när jag måste byta ut hela min garderob var 3:e månad som jag förstår vad som händer, haha.

När jag satt där första gången så kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att jag skulle vara där jag är idag. Hon har hjälpt mig psykiskt, fysiskt och hon är en jävel på att prata killar med. Även får jag input från Emelie’s man, Sebbe hur jag ska göra med dejtandet – haha. Jag känner mig hemma när jag är hos dom, helt underbart 🙂

Grattis till oss och jag ser fram emot ännu ett träningsår tillsammans 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!