CACAO BROWN – BEHÅLL DIN MÖRKA HÅRFÄRG

brown

#inlägget innehåller adlinks

HAJSAN!

Som jag nämnde i min trendspaning så kommer trenden för riktigt mörka hår gå i Intense/Cacao. Under 2016 var dom råa, kalla svarta håren i fokus men under 2017 kommer den mjukas upp och fortfarande vara riktigt mörk men med mer intensiva pigment. Jag färgade min kund Malena innan jul och hon har ett helt fantastiskt hår. Ett tjockt, långt hår som är perfekt att föna med rundborstar. Det är lite roligt med Malena’s hår – av någon underlig anledning så har nog några ”slingor” som alltid blir ljusare med tiden. Om ni verkligen kollar på håret så kommer det se ut som att jag har lagt ljusare färg på vissa delar, men jag lovar – det har jag inte. 

Jag brukar kämpa för att få hela hårfärgen jämn men på sista tiden har jag bestämt mig för att dom ljusare delarna får vara där. Dom kommer fram oavsett vad jag gör och jag börjar till och med tycka om dom i Malenas fina hår. Dock lägger jag alltid lite kallare och mörkare i hårbotten för att få en kontrast. Blir hela håret i samma jämna, bruna färg så kommer det bli platt och tråkigt!

IMG_0947-2

Såhär ser det ut när jag inte väljer att använda locktång efter volymföning med rundborstar. Oftast så förbättrar jag helheten med en tjock locktång men om man endast vill ha ett fint svall så fungerar föningen perfekt som den är 🙂 In med pigment i ditt mörka hår, låt håret skina och tillsammans med en beige tröja kommer det bli vårens snackis!

Här ovan har jag listat några produkter som hjälper dig att bibehålla din mörka hårfärg. Tänk på att använda schampo och balsam som är anpassat för färgat/mörkt hår. Använd även färginpackning en gång i veckan och om du snabbt får utväxt kan du spraya hårbotten med en Touch Up” (länk-adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Fick nyligen en ombre gjord. Håret längst upp är färgat mörkbrunt (nära min naturliga hårfärg) och topparna längst ner är blekta/tonade i mellanblont. Upplever dock i dagsljus att färgerna går mot det orangea. Jag vill inte riskera att slita på håret för mycket. Vad ska jag göra?

  Anna 2017-01-07 22:33:02
  Svara
 • Hej Elin!
  Helt underbart mörkt hår, så vill jag se ut i vår!
  Men vad ska jag säga till min frisör? Du skriver ofta att det ska vara mycket pigment i färgen, vad innebär det? När jag sa så till min frisör så la hon i rött i färgblandningen men det var inte riktigt så jag tänkte…

  Louise 2017-01-06 16:59:19
  Svara
 • Åh vilken fin mörk färg. Har liknade fast med lila touch och är super nöjd med färgen.

  Evelinn 2017-01-06 16:35:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!