Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN HELG

HEJ VÄNNER! 

Hur mår ni? Jag är lite sliten men annars är det bara bra med mig. Jag har haft en jättebra helg och ser fram emot att börja jobba som vanligt imorgon. Jag har haft en liten ”mini” semester i tre veckor och det har varit välbehövligt men jag kan väl inte säga att jag är utvilad direkt. Hur lång tid ska det ta för kroppen/knoppen att lugna ner sig lite? Jag känner nästan att jag blivit tröttare än när jag kör all in, någon som känner igen sig? 🙂

IMG_5100

Hela torsdagen och fredagen spelade jag och Celina in våran podd. I fredags hamnade vi på 13 plats på den gemensamma topplistan på Podcaster samt 5 plats på ”Samhälle & kultur”HUR COOLT? Vi har inte ens släppt dom vanliga avsnitten utan endast ett introavsnitt, tusen tack verkligen. På onsdag kommer första, riktiga avsnittet ut och missade ni intro-avsnittet finner ni det HÄR (klick).

elins

Senare på fredagen var jag med Mr. Secret och på lördagen åkte jag och min bästis in till stan och shoppade loss på Sephora. Vi tog en lätt lunch på Joe & The Juice och på kvällen mös jag och Torsten i soffan framför SKAM. Kollar ni också på SKAM? Säsong 2 var den bästa, så intense.

Processed with VSCO with a5 preset

Gjorde scones imorse och ska lägga hela dagen på att förbereda inför kommande jobbvecka. Jag har försökt att inte kolla mailen under dessa tre veckor just för att få ett litet break. Men imorgon kör jag igång 100% igen, tisdag fulldag på salongen, podden släpps på onsdag och helgen kommer vara fullspäckad.

Kom igen måndag, längtar efter dig 🙂 Ha en underbar söndag vänner, vi ses imorgon!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken snygg jacka! var är den ifrån?

  Josefin 2017-01-10 12:05:16
  Svara
 • Går det på något sätt att lyssna på podden utan att ha ett iTunes konto? Kanske är lite knäpp men förstår inte hur man lyckas spela upp det utan.

  Annie 2017-01-09 17:13:01
  Svara
 • Hej,

  Du verkar vara grym på blonda hår så slänger in en fråga och hoppas du kan hjälpa mig 🙂

  Har haft löshår med keratinfästen i snart 1,5 år, 25 slingor i främre delen av håret då mitt hår inte vill växa framtill:( vill inget hellre än att ha ett jämnlångt välmående hår och slippa dessa löshårsfästen… jag går till frisören och gör slingor/bottenfärg var ca. var tionde vecka och byter löshåret var 20:e vecka. Tvättar håret varannan dag med ”bra hårprodukter”. Varje gång jag tänkt ta ur löshåret och köra på min ofrivilliga hockeyfrilla så får jag panik och sätter i hår ändå… Den här gången tänkte jag ta ur löshåret och klippa av håret en bit och kämpa för att få mitt egna hår att växa och inte gå av. Vad är dina bästa tips för att få håret att växa och bli välmående?

  Mia 2017-01-08 19:02:46
  Svara
 • Härligt med mr. Secret hoppas det går som på räls, det är du värd!
  Heja 2017, jag har varit sjukskriven i tre månader nu och börjar ett nytt jobb i slutet av Jan. Tempot och underbemaningen blev för mkt på mitt jobb så jag sa upp mig, är glad att jag lyckades ”hämta upp mig” men med nästippen i väggen. Fortfarande lite kvar men, jäklar vilken läxa jag lärt mig inget jobb är värt det, hoppas att både du och jag hittar balansen framöver för det ÄR inte lätt.

  SKAM, alltså jag saknade typ gymnasiet på stört när jag sträck kollade på alla tre säsonger. Grym serie, t o m sambon fastnade, säsong 2 och 3 är favoriter…. och 1 ;P he he

  Helen 2017-01-08 17:06:37
  Svara
 • Mr Secret, så spännande och roligt! ☺☺☺

  Mathilda 2017-01-08 16:25:33
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!