MINA FAVORITER FRÅN SEPHORA

GOD MORGON VÄNNER!

Det är måndag, jag är så taggad på en ny vecka. I lördags var jag på Sephora och fyllde på sminklagret och vissa saker var slut och sen är det omöjligt att bara gå in där och bara köpa det man ska – känner ni igen er?

IMG_1108

IMG_1111

Dessa två skönheter är mina favorit concealer. Även om jag testar många olika så är det alltid dessa två jag går tillbaka till. En är från NARS – Radiant Creamy Concealer i färgen ”Light 2 Vanilla” & Make Up Forever Ultra HD i färgen Y23″. Man kan inte heller få nog av Beautyblender’s heller!

IMG_1112

Jag ska även testa en ny foundation från Benefit som heter ”Hallo Flawless i färgen ”Ivory” som min kära Felicia tipsat mig om. Jag har sett när hon har sminkat sig med den och det såg helt flawless ut, återkommer med resultat 🙂

IMG_1114

Ni som följt mig länge vet att jag alltid klagar på mina torra läppar så nu ska jag testa en lip-scrub från Erborian som jag läst ska vara riktigt bra. Någon utav er som testat den?

IMG_1118

Jag frågade en av tjejerna som jobbar på Sephora om en riktigt bra Brush Cleanser och hon tipsade mig om denna från Make Up Forever. Den ska vara den mest skonsamma för borstarna och man ska endast spraya och därefter blir borsten ren. Jag fick veta att när man tvättar borstarna med tvål och vatten så förstör man borstarna i längden. Om man tänker efter så jag har smink-borstar som kostar 300-400 kr styck och varför väljer jag då att tvätta dom med uttorkande tvål?! Ändring på det nu 🙂

IMG_1115

Min vapendragare, Settingspray från Make Up Forever. Jag har testat många men kommer alltid tillbaka till denna, hett tips. Min favoritparfym från YSL var också slut så den fick slinka ner i korgen också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag tvättar mina borstar med schampo. De håller sig jättefina, min rougeborste är säkert 20 år gammal (skojar inte) men den är hur fin och bra som helst än.

  Helena 2017-01-11 20:05:51
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Jag har alltid tvättat dom med vatten och schampo (samt balsam) 🙂 Det har alltid fungerat så ditt sätt fungerar jättebra också. KRAM

   Elin Johansson 2017-01-11 23:06:36
   Svara
 • Hej Elin! Du är så himla duktig! Älskar att kolla på alla fina förändringar du gör 🙂 Jag har som många andra en fråga. För ett par månader sen fick jag för mig att jag ville göra en ombre (?) eller sombre kanske man säger. Jag är blond och ville färga ”utväxten” mörk. Min frisör la i en mörk, kall och askig färg i botten och det blev jättesnyggt. Problemet var bara att efter ca 1 vecka såg det redan urtvättat ut. Min naturliga utväxtfärg (som är varmare) hade börjat komma fram och det tyckte jag var konstigt. Jag tog kontakt med frisören igen och hon såg också att färgen släppt så hon erbjöd sig att lägga i en till omgång med lite mörkare färg, i hopp om att det skulle fästa men det gjorde inte det den gången heller. Efter 2 tvättar såg min utväxt ut som min vanliga tråkiga färg igen. Det slutade med att jag gjorde blonda slingor igen som jag annars alltid gör. Hon förstod aldrig vad problemet var och definitivt inte jag heller? Hon sa att dom använder hårfärg från Revlon och att dom skulle kontakta sina färgexperter angående problemet men det gjorde dom aldrig .. Jag tycker det är så synd att det inte höll för jag tyckte ju att det var fint. Vet du vad problemet ligger? Och vågar jag göra det igen fast hos en annan frisör med ett annat färgmärke? Vad tror du? Tack på förhand!

  Nathalie 2017-01-10 09:16:26
  Svara
 • Litet tips mot torra läppar är fillers med Juvederm istället för Stylage. Jag har alltid haft torra läppar och besvärats av det. Jag läste sen att Juvederms Vycross ska hjälpa mot torra läppar. Fyllde då läpparna (min första gång) med Juvederm Volbella och mina läppar har aldrig varit så mjuka och återfuktade som då. Vet även många andra som upplevt samma. Det va fint, och väldigt återfuktande. Fortsatte fylla med Juvederm och behövde aldrig smörja in läpparna. Senast jag ville fylla på med fillers så provade jag Stylage M istället, och då blev läpparna torra och fnasiga och ganska hårda. Det ser snyggt ut, men känslan är inte bra. Måste smörja in läpparna flera gånger om dagen nu igen. Och det flagnar. Så jag går definitivt tillbaka till Juvederm nästa gång! Litet tips bara 🙂

  Ida 2017-01-09 19:52:10
  Svara
 • Jag köpte ett helt sett med borstar från bare minerals typ 2009, tvättat dem regelbundet med schampo, och någon gång per vecka med deras brush cleanser som är riktigt bra, och de håller fortfarande bättre än någon annan borste jag köpt sen dess! De är väldigt dyra men det betalar sig verkligen i längden att köpa kvalité 🙂

  S 2017-01-09 12:53:44
  Svara
 • Jag tvättar mina med schampoo… Sen när den blir skruttig byter jag ut dem.

  ErikaJ 2017-01-09 10:24:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!