Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA ÄR MINA 4 FAVORITPRODUKTER?

GODMORGON VÄNNER!

Jag fick feeling och kände att jag ville tipsa er om mina favoritprodukter just nu. Det är många som frågat om jag kunde lista produkter oftare så då kände jag det var roligare att göra det i en video. Jag hoppas ni tycker om videon och har ni andra förslag så är det bara att kommentera. Ha en underbar dag – PUSS OCH KRAM!

PRODUKTER: 

1. Ghd Copper Flight Gift Set 599 kr  749 SEK (länk-adlink)

2. Living Proof Restore Instant Protection 249 kr (länk-klick)

3. RCMA MAKEUP – No Color Powder $12 (länk-klick)

4. Maria Nila – Cream Heat Spray 183 kr 229 SEK (länk – adlink)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Hur är fönen att använda? Alltså hur bra är den? 🙂 Mitt hår tar så SJUKT lång tid att föna (fastän det bara är strax nedanför axlarna), till och med frisörer brukar bli häpna.. jag skulle alltså vilja ha tips om en riktig superfön! Hoppas du har något tips på lager 🙂

  Matilda 2017-01-12 20:33:25
  Svara
 • Hej!
  Tänkte tipsa om Goldwells flat marvel, en créme som används i blött hår, värmeskydd såklart och gör hår såå mjukt! Borde testas!? Tack för en bra blogg??

  Charlotte 2017-01-11 23:27:13
  Svara
 • Maria Nilas Cream Heat Spray är det absolut bästa som hänt mitt hår! Love it! Har testat det mesta ( på riktigt) men inget slår den här rackarn!

  Hannah 2017-01-10 15:48:16
  Svara
 • Har du testat Halo Hydrate från Sassoon Professional? Världens bästa! Testa & jämför.

  Jenny 2017-01-10 14:20:52
  Svara
 • Hej! Jag såg att du nämnde i ett inlägg att inte lägga i produkter i håret medan man stylar det för att det kokar håret inifrån. Min fråga då är, om man har stylat håret dagen innan och använt hårspray, kokas håret dagen efter då om man stylar det igen, även om man använder värmeskydd?
  Kram!

  Cajsa 2017-01-10 13:37:04
  Svara
 • RCMA MAKEUP No Color Powder finns att köpa på engelska Ebay. Då det är från England så slipper du betala dyra tullavgifter.
  Hittade den också på www.love-makeup.co.uk

  Maria 2017-01-10 11:25:27
  Svara
 • Nice med video, alltid lika kul!
  Tackar för tipset med living proof sprayen, upplever precis samma, måste testas
  ?

  Helen 2017-01-10 11:18:11
  Svara
 • Heej. Du e min youtubefavorit! Kan du inte posta mer videos. Lite mer som du gjorde innan med heldagar ?

  Ida 2017-01-10 09:24:02
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Men åhhhhhhh, vad glad jag blir att du säger det 🙂 Jo, jag hade önskat att jag kunde göra det. Eftersom jag jobbar heltid frisör, driver bloggen samt andra sociala medier så får jag inte ihop att posta så mycket videos. En video tar en hel dag för mig att genomföra tills den är uppe för er, men jag hör dig – jag ska göra allt i min makt för att posta fler videos. KRAM ELIN

   Elin Johansson 2017-01-11 23:27:58
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!