ZIGZAG IRON?

zigzag

HEJ FINISAR!

Vet ni, jag satt och kollade runt på Pinterest och kom över en tång som kallas ”ZigZag Iron”. Jag vet att krustången kommer att bli hetare än någonsin under 2017 men att dom skulle steppa upp och komma med denna är helt fantastiskt. Jag fann en bild där tjejen hade stylat håret med den och måste säga att jag vill också pröva. Jag hittade en sida där den gick att klicka hem för 220 dollar (HÄR – KLICK) men jag försöker komma på om den endast fraktas inom USA. Jag har gjort det misstaget förut att beställa hem tänger från USA och så fungerar dom inte perfekt med kontakterna vi har här hemma. Jag har köpt dom dyraste adapterna och testat men tången blir liksom inte riktigt varm?!

triangle

Sedan fann jag denna triangel-liknande tång från Enzo Milano som heter ”Triangle Clipless Curling Iron”. Det fanns några videos på Youtube om ni söker på själva tången. Det är därför jag älskar USA, allt roligt kommer därifrån. Sedan behöver inte allt vara jättebra men det är roligt att testa nya tänger. Jag ska undersöka om jag kan få hem någon av dom 🙂 VILL HA NU!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Från en liten äldre egen företagare: kunder är HELIGA, det kan komma en dag när strömmen sinar…
  Man snackar inte skit om sina kunder, det är a och o! Ni kan prata om märkliga beteenden bakom stängda dörrar men man sitter inte och dissar folk i en pod. Så dålig stil. Skulle över min döda kropp besöka någon av er. Kommer heller inte lyssna på er pod igen, så negativa med så trist attityd. Det finns MASSOR av frisörer och nageltjejer och vad alla egna företagare med lite erfarenhet vet: en dag vänder vinden och då är det bäst att man har fina relationer kvar.

  Cissi 2017-01-11 11:11:54
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cissi!
   Vad tråkigt att du inte gillade podden. Det var inte meningen att du skulle ta illa upp eller tro att vi baktalar våra kunder utan vi tar upp situationer som både kund och frisör/nagelteknolog kan relatera till med glimten i ögat 🙂 Om du inte märkte det i detta avsnitt så kommer du göra det med tidens gång att vi älskar, respekterar och ser upp till alla våra kunder – och varje kund som besöker oss kommer få sig ett gott skratt av detta poddavsnitt. Både jag och Celina har helt fantastiska, roliga och charmiga kunder som gör att vi kan få oss ett gott skratt varje dag 🙂 Vi gör en podd som kommer röra om i grytan hos många och tanken är just det – att få en tankeställare som man aldrig kunnat ana. Hoppas du ger det en till chans! Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-11 23:22:34
   Svara
 • Alltså, det första jag tänkte på när jag såg tjejen på bilden med zigzag var grafiken från 8 bitars, det ser nästan lite overkligt ut typ som pixel art. Jag kommer nog ha lite svårt att ha den locken, kommer bara höra super mario bros i huvudet ;P
  Men ny trender brukar växa på en sinom tid 🙂

  Helen 2017-01-11 10:56:40
  Svara
 • Kontrollera nätspänning och frekvens. I Sverige har vi 230V (USA 120V) och 50Hz (USA 60Hz). En del produkter är tillverkade för att klara ett intervall tex 110V-240V samt 50/60Hz och då bör de väl fungera här. Är produkterna tillverkade för annan spänning och frekvens än den vi har här (tex för den amerikanska marknaden) så kommer de inte fungera, åtminstone inte optimalt.

  H 2017-01-11 10:34:19
  Svara
 • Ingen idé att köpa ngn el produkt de USA, funkar inte här. Testa fr UK, då bytte jag bara ut kontakthuvudet. Det funkar!

  Kattis 2017-01-11 08:34:08
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Jag bor i USA och måste säga att det beror på produkten! Vissa grejer är gjorda för att klara 110V-240V och då funkar de i Sverige också, med adapter då såklart! Däremot, om det inte specifikt står 110V-240V på tången när du köper den i USA så är den enbart gjord för max 120V och pluggar du in den i en 220V kontakt i Sverige så kan den ”brinna upp” så det ska man absolut inte göra. Pluggar du in en tång från Sverige här i USA så blir den inte varm nog eftersom vi bara får max 120V här.

   thatswedishmama 2017-01-11 16:58:19 http://www.instagram.com/thatswedishmama/
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!