NYTT FAVORIT TORRSCHAMPO

IMG_1213

GOD MORGON!

Älskade måndag, så försöker jag tänka varje vecka. En ny vecka, nya möjligheter och nya känslor. Jag tänkte kickstarta denna nya vecka med ett torrschampo som jag använt som en tok senaste tiden. När jag får pressbud så brukar det ta lång tid innan jag bildar mig en uppfattning om produkten. Jag kan släppa den och sedan gå tillbaka för att märka skillnad.

Men jag pratar om LIVING PROOF DRY SHAMPOO 229 kr (länk)

IMG_1214

Det är egentligen inget speciellt med detta torrschampo utan håret känns verkligen så rent och lätt efter man använder det. Den doftar neutralt så det känns inte som en parfym-fabrik tillsammans med fet hårbotten. Har endast använt denna ett tag nu och kan varmt rekommendera detta.

TIPS: Jag har sagt det förr men säger det igen, lyft upp håret och spraya torrschampo underifrån ca 10-15 cm från hårbotten. Gå igenom hårbotten och sedan borstar du igenom hårbotten ordentligt så torrschampot fördelar sig och får chansen att suga åt sig allt smuts. Det gör en stor skillnad att borsta igenom håret efter, pröva själva 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Superbra tips, tycker även det funkar att föna håret lätt med huvudet upp och ner efter att man borstat in torrschampot!

  Annie 2017-01-16 14:54:26
  Svara
 • Hej! För ett tag sedan tonade jag håret från min riktiga hårfärg, ljusbrunt till mörkare. Jag blev inte särskilt nöjd och har försökt att få ut det med bla. dandruff schampo och c-vitamin i massvis med tvättar. Jag tycker ändå det knappt känns som färgen går ut. Har du något tips för att få ut färgen?

  Lisa 2017-01-16 14:15:02
  Svara
 • Hej Snälla hjälp mig med mitt hår…!
  Jag har ett stort problem med mitt hår och jag vet inte varför?
  Mitt hår har utåt stickande hårstrån från huvudet ner till topparna. (frissigt hår skulle jag tro man kallar det?) Lite troll hår..
  Mitt hår är tunt,spikrakt och helt ofärgat. Det är jämnlångt nästan ner till brösten ungefär. Ingen uppklippning alls.
  Jag klipper topparna var 3e månad ungefär.
  Jag borstar håret med antingen wetbrush eller svinhårsborste.
  Jag sover med 100% silkeskudde. Jag har inga tofsar med metall spännen.
  Jag tvättar håret 1 gång i veckan.. 5 av dagarna är håret frissigt, 2 sista flottigt..
  Jag har Maria nila shampoo och balsam deras true soft, som ska ge glans och mjukhet åt håret.
  Jag har en silikonfri olja från pureology.
  Jag värmestylar håret 1 gång i månaden och då använder jag värmeskydd från living proof, samt deras silkeserum utan silikoner.
  Jag har olje inpackningar 1 gång per månad. Och vanliga inpackningar ibland.. (men oftast blir håret bara flottigt fortare bara)
  Jag dricker mycket vatten och äter massor av frukt och grönt, samt äter vitaminer..
  Jag är 30 år.. Men det borde ju inte ha någon betydelse? Jag har hittat några gråa hårstrån också. Vet inte om det har betydelse heller.
  Jag går inte på några mediciner, p-piller, eller annat som kan skada håret eller kroppen.

  Jag drömmer om ett friskt långt glansigt hårsvall. Jag kan inte förstå vad jag gör fel?
  Jag känner att jag gör allt för håret.. Vad har jag missat? Eller är mitt hår dömt att se ut så här?
  Skulle det hjälpa att göra en oplaplexbehandling?
  Kan jag färga eller bleka håret eller kommer det förstöra håret mer?
  Eller ska jag skaffa hårförlängning och ”gömma” mitt frissiga hår, bakom glansiga extensions?
  Eller bara acceptera att håret ser ut så här?

  Mvh! En hår älskare!

  S 2017-01-16 09:09:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!