OVERSIZE & PEACH

HEJ VÄNNER!

Hur mår ni? Åh, jag var hos revisorn hela dagen igår och jag har tagit ut min första utdelning ur mitt aktiebolag. Vilken magisk känsla och förra året hände det så otroligt mycket, jag är så tacksam att jag får jobba med det jag älskar. Jag rekommenderar alla frisörer att bli egen företagare. Är man villig att kriga och få chansen att forma sitt yrkesliv dit man vill – KÖR!!! Jag funderar alltid på vad jag skulle vilja göra om jag inte var frisör eller skulle hålla på med hår och jag kan inte komma på någonting annat. I mitt andra liv har jag drömt om att bli försvarsadvokat, tycker det verkar vara så sjukt spännande och roligt. Dock är jag för kreativ så där spricker det direkt. Jag är påväg till salongen och jag har planerat att vlogga denna vecka, hur kul?! Håll utkik på den 🙂

IMG_1239 IMG_1224

Jag blev så inspirerad av min blogg-kollega Petra att knäppa upp en oversize skjorta och lägga den på axlarna. Egentligen ser detta väldigt knepigt ut men någonstans så blev det riktigt snyggt. Jag piffade till det mitt favvo-läppstift från:

Elizabeth Arden – Beautiful Color Bold Liquid Lipstick – 08 Passionate Peach (länk-adlink)

IMG_1266

IMG_1256

Hoppas ni får en underbar dag vänner 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jaaa! Så kul att du ska vlogga i veckan:) 🙂 Lyssnat på podden, megabra. Ni är så himla härliga och jag måste säga att ofta uppfattar jag dig som lite ”hård och kall” i attityden, förstå mig rätt!! Med skinn på näsan men ändå varm i grunden som person. I podden samspelar ni fantastiskt bra och jag upplever dig mer ödmjuk i din ton än någonsin. Ödmjuk och som alltid respektingivande och hårt arbetande. HEJA fina du!

  Åsa 2017-01-17 20:50:43
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Hej Åsa!
   Åh vad glad jag blir att du tycker om podden 🙂
   Aha, jag är nog den sista som är hård och kall men jag förstår vad du menar. Jag är van att människor störs sig på mig och att jag måste försöka hålla mig på kanten för att kunna stå emot mycket som detta jobb kommer med. Men jag är glad att du ändade uppfattning 🙂 Tack snälla. KRAM

   Elin Johansson 2017-01-22 14:52:25
   Svara
 • Hej Elin, behöver verkligen din hjälp! Jag var hos frisören i augusti och färgade mitt hår blondare och gjorde det till en kall färg. Men nu är det mycket gula toner samt en utväxt. Vilken hårfärg ska jag använda för att färga hemma? för behöver verkligen göra något nu. är intresserad av att få det lite åt det platina hållet helst utan gula toner.(har just nu typ (naturligt) blont hår. Är det enda rådet att gå till frisör eller ? :/

  rebecca 2017-01-17 15:55:29
  Svara
 • Superfina bilder! Och läppstiftet var ju supersnyggt! Förstår varför det blivit en favorit! 🙂

  Johanna 2017-01-17 13:40:30 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Finaste du! Får alltid sån inspo i din blogg! Jag har letat ihjäl mig efter din byrå du har bakom köksbordet med mönstret i? Vill du dela med dig av lite inredningstips? ❤️?

  Emelie 2017-01-17 13:08:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!