HÄR HAR DU ETT PLATINUMBLONT HÅR

Inlägget innehåller adlinks.

Vänner, här kommer det en riktig kioskvältare. Ni som följer ”On Fleekpodden” på Instagram (länk) har sett att Celina och jag tog hand om varandra förra veckan. Det var dags att piffa till Celinas hår och denna gång ville Celina gå mer åt blond än grå. Det varierar för varje gång och det är så skönt att kunna välja. Den gråa toningen försvinner snabbt och återgår till en kall blond efter några månader så det är ett perfekt tillfälle att få två hårfärger i ett.

IMG_1179

Här har vi henne, den här längden på en lob är så snygg. Rakt avklippt men jag brukar oftast lätta upp uppklippningen lite för att underlätta när man vill styla håret. Det är ett bra tips att tänka på 🙂

IMG_1196

celina

Jag väljer också att inte ”tilta” frampartier så mycket då jag tycker Celina passar bättre i en lite mer rak modell samt looken blir snyggast i sned-bena på så sätt. Hårfärgen är kall-platinum-grå fast slingad än färgad. Det är många som frågar mig om jag helblonderar några av mina kunder och svaret är nej. Jag tror helt ärligt att jag inte har helblonderat en kund på 5 år kanske?! Jag väljer att slinga sjukt tätt och blanda tjocklek på slingorna istället. Dels för att jag tycker det blir snyggast när håret växer ut och sedan vet ni att jag älskar att håret ser levande ut. Så gör jag, det är verkligen inget fel med att helblondera. Vet att många gör det men jag gör det inte, en smaksak helt enkelt 🙂

IMG_1206

Celinas hund Martin var självklart med på salongen, så söt!

Här ovan har jag listat några produkter som passar riktigt bra för blondiner. Bland annat mitt favorit-silverschampo (länk-adlink) och det bästa torrschampot för blondiner (länk-adlink). Bara klicka på produkten för att få mer info 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Jag vill så gärna ha den här fina platina färgen

  Nu är det så att jag är orginellt lite mörkare blond och har haft rött hår i lite mer än ett år. Har aldrig blekt eller så och från andra frisörers åsikt så har jag jätte bra hår. (Inte slitet osv)
  Jag skulle aldrig gå på att göra det här hemma själv som jag har gjort med andra färger..Men hur komplicerat är det egentligen att gå från mörkare röd till denna färg? Jag har långt hår (till midjan ungefär) och vill ju helst inte klippa av för mycket och samtidigt försöka vara så ekonomisk så möjligt.
  Söker bara tips och information just nu! ?
  Tack!

  Danni 2017-01-24 02:13:37
  Svara
 • Hej fina Elin!
  Tack för en inspirerande blogg och podd! Var ute med hunden innan och lyssnade på eran podd, like it a lot??
  En fråga? Jag har en lob nu och den är jag asnöjd med men vill få till färgen! Celinas färg är så nice, är det möjligt på mig? Min färg nu är guldblond med mörk botten, har haft en ombre? Tacksam för svar!
  Mvh Eva

  Eva 2017-01-20 14:13:54 http://nouw.com/evayoga81
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej Eva!
   Men tusen tack, glad jag blir att du gillade podden 🙂
   Det är helt omöjligt för mig att svara på men det bästa du kan göra är att gå till din frisör som hjälper dig. Att få en platina-blond ton på håret är svårt att göra på en gång, det kan ta några gånger – men ingenting är möjligt om man kompromissar. Lycka till. KRAM Elin

   Elin Johansson 2017-01-22 14:45:32
   Svara
 • Hej fantastiska Elin! vet att du brukar rekommendera Redken extrem serie, men jag är så nyfiken på deras all soft serie! Har super super torrt lockigt hår som verkligen tagit stryk nu i vinter känner att jag behöver en ny rutin! Har du någon erfarenhet av denna serien och kan rekommendera den? Eller finns det någon annan serie för extremt torrt hår som du skulle vilja tipsa om? 🙂 Kör nu Lanza tsm med Redkens diamond oil, tvättar 1 gång i veckan och använder aldrig värme eller slingar osv what 2 do? börjar bli galen :*

  Olivia 2017-01-20 12:23:00
  Svara
 • Hej Elin! Jag går mitt sista år på gymnasiet vilket betyder bal. Jag sitter och kollar runt på Pinterest för att få inspo för hur jag ska fixa mitt hår men problemet är att jag bara hittar uppsättningar som det behövs en massa hår, vad ska jag göra? Jag har en lob som just nu går under nyckelbenen, min klänning har en fin öppen rygg med spetskanter och en hög hals från samsoe. Så jag har tänkt mig något som inte döljer klänningen utan framhäver den, hjälp mig!?

  http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/k!läder/festklänningar/samse-samse-803/willow-long-dress-803729-989/

  Filippa 2017-01-19 22:35:04
  Svara
 • Hej Elin!
  Kan man ha silverschampo fast man aldrig färgat håret och man inte är superblond utan mer asblond? 🙂
  Kramar

  Julia 2017-01-19 07:59:10
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia!
   Klart du kan, dock så kanske det inte ger så mycket effekt. Ju ljusare du är desto mer syns skillnaden – men självklart kan du testa och låta silverschampot sitta i längre. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-22 14:49:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!