ANNICA 3.0 – LJUSBRUN DRÖM MED LJUSA SLINGOR

HEJ VÄNNER!

Det är fredag, hur underbart? Jag har härjat runt hela veckan och äntligen kan jag sitta framför datorn och jobba. Som ni vet så har jag valt att jobba hemifrån måndag och fredag så jag ska hinna med allt admin. Jag vloggade igår och den vloggen kommer att komma upp på söndag, håll utkik 🙂 Men jag måste verkligen visa er Annicas nya look, helt brutalt.

IMG_1273

Här är Annica före. Jag har krigat som ett djur för att ta bort all typ av pigmentering i hennes längder. Annica ville ha en skarp ombre (läs:rå väldigt mörk bottenfärg) och så pass vita (platinum) längder som möjligt. Nu var det ett tag sedan Annica var hos mig samt några solresor senare så hennes hår var inte i bra skick. Nu ville hon göra något nytt och jag fick trixa och mixtra som bara den för att lösa att färgen ens skulle fästa.

IMG_1281

Här har vi Annica efter. Jag ville få in mycket pigment, en ljusbrun grund samt försöka använda mig utav hennes ljusa delar hon redan hade i håret (för att slippa bleka). Jag hoppas till gudarna att pigmenten inte släpper vid andra tvätten, haha. Sedan klippte jag ca 3-4 cm för att få bort det torraste topparna och snygga till frisyren.

IMG_5739 IMG_5716

IMG_5760

Jag är alltid nöjd med alla look:s jag gör på Annica med denna gång var tammef*sen den snyggaste hittills – kolla in hur hennes blå:a ögon poppar fram?!  När vi var klara stod jag och stirrade på henne för daaaaamn girl: detta är hett 🙂

Hur fint blev det inte? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej! Skulle du vilja visa någon gång hur man får sådana lockar som hon har?

  carolina 2017-01-29 13:53:47 http://www.nouw.com/cdotter
  Svara
  • Svar på carolinas kommentar.

   Hej 🙂
   Jag har gjort en video på det: http://elin.metromode.se/2015/12/07/sa-stylar-du-en-lob/
   Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-31 21:19:27
   Svara
 • Hej Elin!
  Skulle du vilja göra ett inlägg om alternativ till sk silverschampoo någon gång? Jag känner alltid dåligt samvete när jag känner mig frestad att göra något åt håret när det börjar dra åt gult (jag är mellanblond). Silver är ju mycket skadligt för miljön bl.a. för vattenlevande organismer och kan leda till resistenta bakteriestammar. Jag har sett att det finns olika alternativ, bl.a. med lavendel och andra blå ämnen men de är inte lika effektiva och det skulle vara roligt att få veta mer om hur man kan göra och vilka alternativa produkter som finns! Hoppas du får en fin dag! //Sarah

  Sarah 2017-01-24 21:40:36
  Svara
 • Hej! Skulle inte du kunna berätta hur du gjorde denna färgning? Det var verkligen sjukt snyggt! Men hur applicerade du färgen/nyanseringen? Jag jobbar oxå som frisör och blev riktigt inspirerad av denna look! Mvh. Eloise

  Eloise 2017-01-24 10:06:19
  Svara
 • Åh vad snyggt! Jag har fråga. Jag hade blond/mörkblond hår och ville färga det en aning mörkare då jag var trött på utväxten. Hos frisören för ca 2 veckor sedan sa jag att jag ville bli lite mörkare men absolut inte åt det röda hållet. När vi var färdiga så var mitt hår mycket mörkare än vad vi kommit överens om när vi kollade på färgkartan, frisören frågade då även vad jag tyckte om hennes hårfärg som jag sa var för mörk men jag blev mörkare än henne och håret ser jätte rött ut i solljus och liknande. Tycker det är jätte svårt att se resultatet i frisörstolen men kände direkt när jag kom hem att jag inte alls va nöjd, att det är mörkare än vad jag sa gör mig inte så mycket, det är just det röda som stör mig då jag inte alls tycker att jag passar i det. Nu är jag alltså mörk rödbrun och vill bli ljusbrun med lite kallare nyanser som jag hade tänkt från början, hur ska jag gå tillväga? Går detta att ordna under ett frisörbesök tror du eller kommer det krävas flera besök för att få bort det röda i håret? Och vad ska jag säga till frisören för att dom ska förstå då det uppenbarligen inte hjälpte att jag poängterade ca 5 gånger att bara det inte blir rött så blir det bra och det ändå blev rött.. Eller finns det någon färginpackning eller liknande som kan dämpa det röda? Är ju trots allt rätt dyrt att gå till frisören å särkilt när man precis varit där.

  Madde 2017-01-22 13:13:16
  Svara
 • eelin!!!!!!
  Jag blir galen vad duktig du är på att förena människan bakom håret med håret… liksom varje gång du gör nått och visar blir man bara ja men de är självklart den människan ska ha den färgen o frisyren.. men detta!!!!!!! wooooow så fint!!!!!längden tonen allt!!!

  emma 2017-01-21 20:49:17
  Svara
 • Men usch va snyggt ?
  Ser så naturligt ut men ändå så jäkla fräscht ut, en av dina bästa färgningar på de fyra åren jag följt dig. Well done!

  Helen 2017-01-21 15:40:42
  Svara
 • Åååh det va ju nästan så du gjorde på mig sist! Är fortfarande så sjuuukt nöjd även om den blivit lite varmare sen dess 😉

  Anna 2017-01-20 13:11:39
  Svara
 • Det här var det absolut snyggaste jag sett på länge. Nu vet jag precis hur jag vill ha mitt hår i vår ??
  Men vad säger man till frisören? Att det ska vara ljusbrunt med ljusa slingor?

  Marie 2017-01-20 12:57:03
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie 🙂
   Men åh, gud vad glad jag blir – TACK!
   Det beror lite på ditt utgångsläge. Just detta med Annica fick jag gå helt på känsla och testade mig fram. Men grunden är ljusbrun, en något mörkare bottenfärg och sedan målade jag in mörkblonda nyanser samt lät vissa ljusa delar vara kvar. Svårt att förklara men det bästa du kan göra är att visa bilden till din frisör och låta hon/han översätta till ditt hår – eftersom alla har olika utgångslägen som sagt 🙂 Lycka till. Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-22 14:47:42
   Svara
 • Men OMG du är ju verkligen guden av frisörer och färgning! Tänk om man fick turen att få sitt hår färgat och klippt av dig! Vore en dröm!? Synd att det inte finns någon här i Skåne som mäter sig med dig! Du är bäst!

  Rebecca 2017-01-20 12:51:40
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   näää eller hur!? någon frisör i skåne som känner att de är duktig på färgning och tror sig klara denna färgning på ett nästintill ifärgat emdast bayalage slingat längre lob hår så går ja till dig?

   emma 2017-01-22 20:07:41
   Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   TUSEN TACK FÖR DIN KOMMENTAR

   Elin Johansson 2017-01-22 14:48:02
   Svara
 • Hej elin! Jag har en fråga angående hår. Jag har jätte tjockt och mycket hår och jag upplever att jag får ont i rötterna kan göra jätte ont. Jag undrar vad det kan bero på ? Jag har testat nya shampo o produkter o de blir samma av alla så tror inte att det kan vara det. Fönar o lockar ofta håret men även testat att låta bli o själv torka håret men det hjälper inte de Heller. Blir lite bättre när jag Fönar det.

  carola 2017-01-20 12:42:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!