BECCA COSMETICS / DINNER @SUPPER

IMG_1312

GOD MORGON!

Hoppas ni har haft en underbar sovmorgon. Vet ni, jag är så glad – BECCA Cosmetics kommer till Sverige och Sephora. Jag vet att några produkter har redan anlänt till Sephora men hela sortimentet kommer inom kort. Jag blev inbjuden på middag av VASS PR & Becca Cosmetics (USA) i torsdags och det var en jätterolig kväll. Vi åt på Supper som är en av mina favorit restauranger i Stockholm, deras sötpotatispommes slår allt.

Ni har säkert hört talas om ”Champagne Pop” eller ”Opal” highlighters innan?! Jag har tvingat vänner som varit i USA att köpa hem Becca till mig tidigare så tro mig, jag blev överlycklig när hela sortimentet kommer till Sverige.

IMG_1318 IMG_1323

Jag är så taggad på att testa denna ”Under Eye Brightening Corrector” som jag hört jättebra om. Jag som har problem med mörka ringar under ögonen borde älska denna.

IMG_1321

En av deras stora stjärnor, ”Backlight Primer Filter” som en av tjejerna hade på sig igår. Den kommer testas ikväll kan jag lova 🙂

Ett stort tack till VASS PR och BECCA Cosmetics för en helt magisk kväll 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nåå testade du produkterna? 🙂 Vad tyckte du om Backlight Primer Filter och under eye ? Så nyfiken själv på att testa 🙂

  Cam 2017-01-28 19:45:34
  Svara
  • Svar på Cams kommentar.

   MEN JAAAA 🙂 Vet du, åh tack – jag har glömt det. Jag är helt såld, kommer ett inlägg om det inom kort. Tack för att du påminde mig

   Elin Johansson 2017-01-31 21:20:15
   Svara
 • Hej Elin! Jag bor i Norge och skulle bara vilja jämföra om det är någon skillnad på Norge och Sverige i pris för å sätta i hairtalk..Tänkte om det kanske var värt att passa på att sätta in det när man är hemma i Sverige nångång men dom flesta frisörer har inte gett mig något pris exempel över telefon, förstår att det är svårt men bara på ett ungefär hade hjälp! Har hår till staxt under nyckelbenet och tänkte att jag gärna vill ha det till brösten ungefär. Tusen tack för en grym blogg!

  Josefine 2017-01-22 15:11:46
  Svara
 • Hej! 🙂 jag har naturligt rött hår och för några år sedan slingade jag hela håret ljust. Dock blev det slungade håret som svinto varje gång jag tvätta håret! Drabbar detta bara mig? Tänkte alla kunder
  Som gör hela håret! Vågar inte Göra nått med mitt efter det. Gjorde så ont att borsta håret. 🙁

  Johanna 2017-01-21 14:47:39
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna 🙂
   Men vad konstigt, så ska det inte gå till. Det bästa du kan göra är att gå till en duktig frisör så kommer hon/han kunna se vad ditt hår klarar av. Lycka till nu! Kram Elin

   Elin Johansson 2017-01-22 14:44:03
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!